Rămâi conectat

Sport

Bălu (FC Unirea Alba Iulia) nu ştie când şi dacă va juca în retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

*Flancul drept descoperit pentru trupa lui Gherman

Iarna aceasta a reprezentat pentru Sorin Bălu, jucătorul unirist de bandă dreaptă o perpetuă navetă între diverşi medici din Bucureşti, Sibiu, Câmpina sau Braşov. Accidentat în urmă cu 14 săptămâni, în 20 noiembrie, în etapa a 14-a (1-1 cu Juventus Colentina pe “Cetate”), la piciorul drept, fotbalistul a ratat pregătirea din intersezon din aceste motive medicale şi implicit nu va fi apt de joc în luna martie, la startul returului. Diagnosticele primite au fost contradictorii, fie întindere ale ligamentelor, fie caz mai grav ruptura ligamentelor cu acumulare de lichid, situaţie în care este nevoie de intervenţie chirurgicală şi în acest moment antrenorul Stelian Gherman nu cunoaşte data exactă când va putea conta în această primăvară pe serviciile fotbalistului  în vârstă de 26 de ani (15 partide şi un gol în tur), unele semnale negative indicând faptul că Bălu nu va mai juca deloc în acest sezon. „Nu ştiu sigur ce se va întâmpla, câte vreme un medic mi-a zis ceva şi celălalt îmi dădea alt verdict„, a spus Sorin Bălu.

Încă sunt în dubii referitor la ce voi face. Normal că nu-mi convine situaţia dată, faptul că stau atât de mult pe tuşă, fără să pot afla exact ce am. Dacă trebuie să mă operez, sper să mă refac cât mai repede, dacă nu, sper să revin într-o lună. Sper ca până la finele săptămânii să se rezolve în vreun fel„, a mai declarat Bălu, ce-şi încheie contractul cu FC Unirea Alba Iulia la finele acestei stagiuni.

Ciudata situaţie a fotbalistului de bandă dreaptă (absent de peste 3 luni de pe gazon), titular în tot anul 2011 în distribuţia „alb-negrilor” restrânge opţiunile lui Stelian Gherman în flancul respectiv, soluţii fiind Schuller, Potopea şi I. Stan (ca şi fundaşi), respectiv Cl. Oara sau Negură în linia mediană. Din punct de vedere medical, nici nou-venitul Mihai Mariş (ex-Unirea Floreşti) nu se va antrena în următoarea săptămână din pricina unei rupturi fibrilare şi acesta fiind incert pentru prima rundă a returului, pe 10 martie la Rm Vâlcea.

Dan HENEGAR

Foto Robert GHERGU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eliminată de Olanda în optimi la EURO 2024! Respect pentru „Generația de suflet”, visul s-a sfârșit!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

România a fost eliminată brutal de Olanda în optimile de finală ale EURO 2024, dar „Generația de suflet” merită tot respectul și admirația. Visul unui turneu final de poveste s-a sfârșit în fața „portocalei mecanice”, care a învins net, cu scorul de 3-0 (1-0), reușite Gakpo (19), la o fază la care Niță a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea