Rămâi conectat

Actualitate

BACALAUREAT 2024 | Subiectele la Psihologie, Logică și Biologie – Anatomia corpului uman, la proba la alegere a profilului. CERINȚE pentru elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

BACALAUREAT 2024 | Subiectele la Psihologie, Logică și Biologie – Anatomia corpului uman, la proba la alegere a profilului. CERINȚE pentru elevi

Ultima probă scrisă de la Bacalaureat s-a desfășurat joi, 4 iulie 2024. Examenul a început la ora 09:00, iar elevii au avut la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele.

Proba a început la ora 9 și timpul de redactare a subiectelor pentru fiecare probă scrisă a fost de 180 de minute și se calculează imediat după distribuirea, către candidați, a subiectelor.

Elevii care au dat proba la alegere a profilului și a specializării la Psihologie au avut de rezolvat varianta 3. Candidații au avut de argumentat afirmația potrivit căreia geneza caracterului debutează în copilărie în procesul învățării sociale pe căi foarte variate.

Citește și: Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

La subiectul al III-lea, elevii au avut de rezolvat mai multe cerințe pe baza textului suport din Serban Cioculescu – „Viata lui I.L. Caragiale”. Una dintre cerințe a fost ca elevii să argumenteze afirmația potrivit căreia „geneza caracterului debutează în copilărie în procesul învățării sociale pe căi foarte variate”.

Varianta extrasă la examenul de Bacalaureat la Logică a fost varianta cu numărul 3.

Variantele de răspuns și însemnările de pe subiect aparțin candidaților și nu sunt neapărat și cele corecte.

Varianta extrasă la examenul de Bacalaureat Biologie – Anatomia corpului uman a fost cea cu numărul 3.

Candidații care au ales proba la Anatomie au avut la subiectul al III-lea să prezinte, la itemul cu numărul 1, mai multe informații despre procesul de respirație.

Rezultatele inițiale la probele scrise BAC 2024 se vor afișa pe 8 iulie, până la ora 12:00. Depunerea contestațiilor este în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Între 9 și 11 iulie are loc rezolvarea contestațiilor, iar pe 12 iulie afișarea rezultatelor finale, conform calendarului de BAC 2024.

Bacalaureat 2024 continuă vineri, 5 iulie, cu ultima probă – de limba maternă, pentru candidații aparținând minorităților naționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători CFR Călători a anunțat joi că se acordă reduceri de 20% în perioada 4 – 18 iulie celor care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass, abonamente pentru călătorii cu trenul în ţările europene, cu valabilitate începând din 1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea