Bacalaureat 2022: Baremele și subiectele integrale la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie
Bacalaureat 2022: Baremele și subiectele integrale la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie
Absolvenții de liceu au susținut, miercuri, proba obligatorie a profilului și specializării, ultima din cadrul examenului de Bacalaureat 2022, candidații putând opta între zece materii (Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie).
Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a încheiat miercuri cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării – E)d).
Accesul în săli al elevilor înscriși la bacalaureat 2022 a fost permis până la ora 8:30. Proba a început la ora 9:00, oră la care a fost începută împărțirea subiectelor.
Veci AICI subiectele și baremele de la proba obligatorie a profilului și specializării
Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise a fost de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev care a participat la BAC 2019.
Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii au folosit numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor au utilizat numai creion negru.
La probele scrise mijloacele de calcul au fost interzise, iar hârtia folosită a fost doar cea distribuită în sala de examen.
Toate sălile de examen au avut în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio. Nu a fost permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar fi putut fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.
Când sunt afișate rezultatele la Bacalaureat 2022
Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 27 iunie (ora 12:00). Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00-16:00.
Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie.
Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
„Miracol” pe Transapuseana, după asfaltare: Se solicită redeschiderea unei școli dintr-o comună care era depopulată, întrucât a crescut numărul de copii
„Miracol” pe Transapuseana, după asfaltare: Se solicită redeschiderea unei școli dintr-o comună care era depopulată, întrcât a crescut numărul de copii Modernizarea Transapusenei, cea mai mare investiție din România într-un drum județean, are tot mai multe efecte sociale, potrivit președintelui Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan. Acesta a declarat, la Radio Unirea FM, că administrația locală […]