Bacalaureat 2022: Baremele și subiectele integrale la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie
Bacalaureat 2022: Baremele și subiectele integrale la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie
Absolvenții de liceu au susținut, miercuri, proba obligatorie a profilului și specializării, ultima din cadrul examenului de Bacalaureat 2022, candidații putând opta între zece materii (Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie).
Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a încheiat miercuri cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării – E)d).
Accesul în săli al elevilor înscriși la bacalaureat 2022 a fost permis până la ora 8:30. Proba a început la ora 9:00, oră la care a fost începută împărțirea subiectelor.
Veci AICI subiectele și baremele de la proba obligatorie a profilului și specializării
Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise a fost de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev care a participat la BAC 2019.
Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii au folosit numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor au utilizat numai creion negru.
La probele scrise mijloacele de calcul au fost interzise, iar hârtia folosită a fost doar cea distribuită în sala de examen.
Toate sălile de examen au avut în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio. Nu a fost permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar fi putut fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.
Când sunt afișate rezultatele la Bacalaureat 2022
Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 27 iunie (ora 12:00). Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00-16:00.
Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie.
Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
VIDEO | Recepția lucrărilor la Transapuseana, cel mai scump drum județean din România, se va realiza în 25 noiembrie
VIDEO | Recepția lucrărilor la Transapuseana, cel mai scump drum județean din România, se va realiza în 25 noiembrie Procedurile birocratice legate de recepția lucrărilor la drumul județean DJ 107 I, cunoscut sub numele de „Transapuseana” au fost soluționate, urmând ca recepția oficială să fie făcută în data de 25 noiembrie 2024, potrivit declarațiilor vicepreședintelui […]
Secțiune Articole Similare
-
Sportacum 4 zile
Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 1-1 (1-0) | „Roș-albaștrii”, remiză cu gust de eșec!
-
Curier Județeanacum 3 zile
FOTO | Absolvenţii promoţiei din 1974, revedere emoţionantă după 50 de ani de la terminarea Liceul Industrial Nr.1 din Blaj
-
Ştirea zileiacum 3 zile
La 2 noiembrie 1784: Izbucnea marea răscoală țărănească din Transilvania condusă de Horea, Cloșca și Crișan, cea mai importantă ridicare la luptă a populației românești din Evul Mediu
-
Actualitateacum 2 zile
Vouchere sociale 2025-2027. Ce valoare vor avea și cum se acordă
-
Curier Județeanacum 3 zile
FOTO | Șahiștii CSM Unirea Alba Iulia învingători la concursul de șah blitz „Cupa Rotary”, ediția a 8-a
-
Ştirea zileiacum o zi
4 noiembrie 1715: Austriecii pun piatra de temelie a Cetăţii Alba Iulia, devenită astăzi polul turistic al județului Alba