Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bacalaureat 2022: Baremele și subiectele integrale la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2022: Baremele și subiectele integrale la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie

Absolvenții de liceu au susținut, miercuri, proba obligatorie a profilului și specializării, ultima din cadrul examenului de Bacalaureat 2022, candidații putând opta între zece materii (Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie).

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a încheiat miercuri cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării – E)d).

Accesul în săli al elevilor înscriși la bacalaureat 2022 a fost permis până la ora 8:30. Proba a început la ora 9:00, oră la care a fost începută împărțirea subiectelor.

Veci AICI subiectele și baremele de la proba obligatorie a profilului și specializării

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise a fost de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev care a participat la BAC 2019.

Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii au folosit numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor au utilizat numai creion negru.

La probele scrise mijloacele de calcul au fost interzise, iar hârtia folosită a fost doar cea distribuită în sala de examen.

Toate sălile de examen au avut în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio. Nu a fost permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar fi putut fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

Când sunt afișate rezultatele la Bacalaureat 2022

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 27 iunie (ora 12:00). Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00-16:00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie.

Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea