Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

BACALAUREAT 2021: SUBIECTELE la Istorie și Matematică, publicate astăzi, pe site-ul Ministerului Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Proba obligatorie a profiului pentru examenul de Bacalaureat 2021 desfășoară astăzi, 29 iunie 2021. Candidații de la profilul real vor susține proba la matematică, iar cei de la uman la istorie.

Modelele de subiecte la istorie pentru examenul de Bacalaureat 2021 au fost publicate de Ministerul Educației. Modelele au fost elaborate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE).

Examenul de Bacalaureat 2021 începe luni, 28 iunie, cu proba scrisă la limba română, urmând ca pe 29 iunie candidații să susțină proba obligatorie a profilului, istorie sau matematică.

Ministerul Educației a publicat modele de subiecte pentru proba obligatorie a profilului uman sau vocațional, istorie. Elevii au șansa de a-și testa cunoștințele în zilele rămase până la examenul propriu-zis.

Modele de subiecte la istorie pot fi găsite pe site-ul oficial al Ministerului Educației, edu.ro. Au fost publicate 12 modele de subiecte pentru proba obligatorie a profilului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale Pentru Tudor, un băiețel din Șeușa, comuna Ciugud, aflat la vârsta când Spiderman, Batman sau Superman sunt cele mai impresionante personaje, eroul care îi colorează copilăria este nimeni altul decât Lae Dreghici, îndrăgitul casacador din județul Alba. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea