Rămâi conectat

Politică Administrație

Azi, Victor Ponta are primul termen de judecată la ÎCCJ. Ieri a împlinit 43 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 21 septembrie, la doar o zi de la aniversarea zilei de naștere, Victor Ponta are primul termen de de judecată la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul Turceni – Rovinari. Victor, în care Ponta e acuzat că pe când era avocat, la Cabinetul Individual de Avocatură „Ponta Victor-Viorel”, a săvârșit infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și spălarea banilor.

 

PontaTot astăzi, în Parlament se va dezbate moțiunea de cenzură depusă de PNL, Guvernului Victor Ponta. Motivul moțiunii liberalilor este „lipsa de credibilitate” a premierului. În ziua depunerii moțiunii, PNL va organiza și un miting în Parlament.

 

De asmenea, astăzi la ora 11.00, conducerea executivă a PSD se reunește pentru a discuta despre organizarea Congresului partidului și despre susținerea lui Victor Ponta în continuare, în funcția de premier. Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat că, personal, îl susține pe actualul prim-ministru la conducerea executivului.

 

Duminică, cu o zi înainte de moțiunea de cenzură a PNL și judecarea primului termen în dosarul Turceni-Rovinari, Victor Ponta și-a sărbătorit ziua de naștere. În 20 septembrie, prim-ministrul a împlinit 43 de ani. (BT)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 29 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea