Rămâi conectat

Curier Județean

Azi, 6 decembrie, premii şi colinde la Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Azi, 6 decembrie, de Sf. Nicolae, Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu” organizează, special pentru utilizatorii săi, o după-amiază cu premii şi un recital de colinde susţinut de către elevii Cercului de chitară şi muzică folk din cadrul Centrului Cultural „Liviu Rebreanu”. Începând de la ora 16.00, vor fi premiaţi primii 12 cititori în topul anului 2011, pe cele 4 categorii de vârstă deja consacrate: 7-10 ani, 10-14 ani, 14-18 ani şi peste 18 ani. De asemenea, biblioteca îi va premia pe cei 13 participanţi la „Atelierul fanteziei”, organizat în cadrul „Nopţii Bibliotecilor”, dar şi pe cei 6 cavaleri şi domniţe, cu ocazia închiderii primei ediţii a „Şcolii de bune maniere”. Felicia Munteanu, învăţătoare la Şcoala „Axente-Sever”, completează evenimentul organizat de Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu”, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Aiud, Fundaţia „Inter-Art” Aiud şi Centrul Cultural, cu o prezentare a unor personaje de poveste, realizată de elevii clasei a IV-a. Evenimentul se va încheia cu lansarea cărţii „Nu mai vine nimeni”, autor Teodor Laurean. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea