Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Avocatul Armand Boer a fost ales noul prodecan al Baroului Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Avocatul Armand Boer, a fost ales în această seară prodecan al Baroului Alba, în prima şedinţă a noului Consiliu al Baroului. El a fost desemnat în funcţie cu 9 voturi “pentru” şi 1 “împotrivă”, fiind singurul candidat.

Boer este membru al Baroului Alba din anul 1997 şi a început să profeseze ca avocat în municipiul Aiud. Chiar dacă a fost stagiar al fostului decan, avocata Doina Scutea, acesta s-a remarcat drept unul dintre cei mai vocali susţinători ai lui Ioan Rus în competiţia câştigată vineri.

Armand Boer este un avocat apreciat în judeţ. În ultimii ani a ocupat în cadrul Baroului Alba funcţia de consilier desemnat cu pregătirea profesională continuă a avocaţilor.

Soţia acestuia, Liana Boer, ocupă din 2006 funcţia de procuror-şef al Serviciului Teritorial Anticorupţie Alba Iulia al DNA.

În urmă cu cinci zile, vineri 3 februarie, Adunarea Extraordinară a Baroului Alba a ales noile structuri de conducere ale acestui organism profesional de apărare şi de reglementare a profesiei de avocat. Noua echipă de conducere este acum completă ea fiind reprezentată de decanul Ioan Rus, prodecanul Armand Boer şi ceilalţi 9 membri ai Consiliului.

„În calitate de prodecan o să mă ocup de administraţia externă şi internă a Baroului, de coordonarea personalului angajat, de relaţiile cu Uniunea Naţională a Barourilor din România (UNBR) şi celelalte instituţii implicate în actul de justiţie. Voi continua să mă ocup de pregătirea şi perfecţionarea continuă a avocaţilor definitivi şi de relaţia cu INPPA (Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor), precum şi de relaţiile cu Casa de Asigurări a Avocaţilor, de biblioteca şi legislaţia Baroului”, a declarat Armand Boer pentru ziarul „Unirea”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a Ministerul Educației a anunțat că rezultatele la Evaluare Națională 2024 vor fi afișate pe pagina dedicată de pe edu.ro și la școlile unde au susținut elevii examenele, pe data de 3 iulie, până la ora 14.00. Rezultatele la Evaluare Națională 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea