Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Aviz favorabil pentru începerea construcției platformei de gunoi de la Partoș. Paul Voicu: „Ne dorim ca în 2020 Alba Iulia să fie cel mai curat oraș din România”

CRIȘAN Alin

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Aviz favorabil pentru începerea construcției platformei de gunoi de la Partoș. Paul Voicu: „Ne dorim ca în 2020 Alba Iulia să fie cel mai curat oraș din România”

În ședința de Consiliu Local de astăzi, 28 ianuarie, s-a votat în unanimitate, începerea construcției platformei de gunoi de la Partoș.

Consilierii locali din municipiul Alba Iulia au aprobat în şedinţa de marţi, 28 ianuarie 2020, indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul „Construire platformă stocare temporară deşeuri menajere şi împrejmuire, amplasare modul control”.

Investiția se ridică la peste 690.000 lei și va trebui finalizată până la mijlocul lunii martie, când nu se va mai putea face transferul la actuala rampă provizorie din Bărăbanț.

Platforma de beton va avea o suprafață de 1.000 de metri pătrați și va fi amplasată în zona stației de epurare din cartierul albaiulian Partoș.

„Alba Iulia va deveni cel mai curat oraș din țară, iar siguranța cetățenilor din zonă reprezintă o prioritate pentru administrația locală. Astfel că zona va fi mereu supravegheată, se va moderniza drumul pe strada Rogozului și îi asigurăm pe locuitori că gunoiul nu va sta mai mult de 24 de ore pe platformă”, a declarat Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Alba Iulia.

Reamintim că locuitorii din Partoș nu sunt mulțumiți de decizia Primăriei de a construi platforma în vecinătatea locuințelor lor, temându-se că zona va deveni o adevărată groapă de gunoi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea