Aviz favorabil pentru începerea construcției platformei de gunoi de la Partoș. Paul Voicu: „Ne dorim ca în 2020 Alba Iulia să fie cel mai curat oraș din România”

Aviz favorabil pentru începerea construcției platformei de gunoi de la Partoș. Paul Voicu: „Ne dorim ca în 2020 Alba Iulia să fie cel mai curat oraș din România”

În ședința de Consiliu Local de astăzi, 28 ianuarie, s-a votat în unanimitate, începerea construcției platformei de gunoi de la Partoș.

Consilierii locali din municipiul Alba Iulia au aprobat în şedinţa de marţi, 28 ianuarie 2020, indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul „Construire platformă stocare temporară deşeuri menajere şi împrejmuire, amplasare modul control”.

Investiția se ridică la peste 690.000 lei și va trebui finalizată până la mijlocul lunii martie, când nu se va mai putea face transferul la actuala rampă provizorie din Bărăbanț.

Platforma de beton va avea o suprafață de 1.000 de metri pătrați și va fi amplasată în zona stației de epurare din cartierul albaiulian Partoș.

„Alba Iulia va deveni cel mai curat oraș din țară, iar siguranța cetățenilor din zonă reprezintă o prioritate pentru administrația locală. Astfel că zona va fi mereu supravegheată, se va moderniza drumul pe strada Rogozului și îi asigurăm pe locuitori că gunoiul nu va sta mai mult de 24 de ore pe platformă”, a declarat Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Alba Iulia.

Reamintim că locuitorii din Partoș nu sunt mulțumiți de decizia Primăriei de a construi platforma în vecinătatea locuințelor lor, temându-se că zona va deveni o adevărată groapă de gunoi.

Alin CRIȘAN

1 comentariu

Newbie 28 ianuarie 2020 at 15:12

Declaratii sforaitoare, ca la orice om politic. Uitati-va cum arata strazile de murdare si puteti trage o concluzie privind acest oras care acum este MIZERABIL!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...