Rămâi conectat

Ştirea zilei

Avertizare METEO: Cod GALBEN și PORTOCALIU de viscol, ninsori și ploi în Alba și alte județe până miercuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avertizare METEO: Cod GALBEN și PORTOCALIU de viscol, ninsori și ploi în Alba și alte județe până miercuri

ANM a emis o serie de avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de intensificări ale vântului și cantități importante de precipitații, valabil în județul Alba până miecuri.

La munte, la altitudini mai mari de 1500 m vântul va avea intensificări susținute cu rafale de 70…100 km/h. Pe parcursul zilei de duminică, la altitudini sub 1700 m vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie și prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă.

La altitudini de peste 1700 m vor fi perioade în care vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110…130 km/h, va fi viscol puternic și vizibilitate redusă semnificativ. Pe parcursul zilei de duminică și în noaptea de duminică spre luni vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și prin acumulare cantitățile vor depăși 20…25 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă.

În intervalul menționat, local în Transilvania și în vestul și sud-vestul Olteniei, temporar vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55…65 km/h și mai ales în zona județelor Brașov și Covasna 75…85 km/h.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea