Avertisment ANM: Temperaturi mai mari decât cele obișnuite. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În următoarele patru săptămâni, ANM anunță temperaturi mai mari decât cele obișnuite în intervalul 10 august – 7 septembrie, cu excepția unei săptămâni. În vestul țării, au fost anunțate ploi în timp ce în sud precipitațiile vor lipsi.

Săptămâna 10 – 17 august

USR - Alegeri parlamentare 2020

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, local în regiunile sudice, vestice şi nord-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nord-vestice şi centrale

Săptămâna 17 – 24 august

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în extremitatea de vest a ţării, dar şi deficitare, local, în regiunile sudice, centrale şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 24 – 31 august

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile sudice şi estice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nordice, dar şi în general deficitar în cele sudice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

Săptămâna 31 august – 7 septembrie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi uşor deficitare în regiunile centrale şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419