Rămâi conectat

Ştirea zilei

Avarie MAJORĂ la alimentarea cu apă în Bucerdea Grânoasă și Crăciunelu De Jos: Localitățile vor rămâne fără apă potabilă

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avarie MAJORĂ la alimentarea cu apă în Bucerdea Grânoasă și Crăciunelu De Jos: Localitățile vor rămâne fără apă potabilă

Duminică, 4 decembrie, reprezentanții SC APA CTTA ALBA au anunțat într-o postare pe pagina oficială de Facebook întreruperea alimentării cu apă în localitățile Bucerdea Grânoasă și Crăciunelu De Jos.

Din cauza unei avarii, produsă în data de 04.12.2022, la conducta de alimentare cu apă potabilă DN600, SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Blaj este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în localitățile Bucerdea Grânoasă si Crăciunelu de Jos, până la remedierea acesteia.
De asemenea, pe parcursul efecturii lucrarilor , este posibil să apară scăderi ale presiunii în rețeaua de distribuție și în localitatea Obreja cât și în zonele mai înalte ale localității Mihalț.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea