Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

AVARIE la rețeaua de distribuție a apei potabile, la Gârbova: Cetățenii din 11 localități, fără apă potabilă vineri

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

AVARIE la rețeaua de distribuție a apei potabile, la Gârbova: Cetățenii din 11 localități, fără apă potabilă vineri

SC APA CTTA SA ALBA, anunță întreruperea furnizării apei potabile in data de 25.08.2023, din cauza unei avarii majore la aducțiunea generală a sistemului zonal de alimentare cu apă potabilă a județului Alba Dn600 mm, in zona localitatii Gârbova(Aiud), in urmatoarele localitati: Decea, Miraslau, Tifra, Ocna Mures (presiune scazuta), Noslac, Unirea, Inoc, Cisteiu de Mures, Micoslaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos.

Pot fi afectati si consumatorii din localitatile de pe acest tronson, care detin rezervoare de acumulare dar a caror rezerva poate fi afectata de durata lucrarilor si consumul din aceasta perioada.

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și in zilele imediat următoare, pe acest tronson parametrul turbiditate să sufere anumite modificări, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SÂMBĂTĂ | Spectacol de reconstituire istorică la Cugir: Dacii Singidavei vor înfrunta romanii din Garda Apulum, pe bulevardul pietonal

Ziarul Unirea

Publicat

în

SÂMBĂTĂ | Spectacol de reconstituire istorică la Cugir: Dacii Singidavei vor înfrunta romanii din Garda Apulum, pe bulevardul pietonal Sâmbătă, 25 mai 2024, istoria prinde viață în orașul de la poalele Drăganei printr-ul spectacol de reconstituire istorică. Dacii Singidavei îi vor înfrunta pe romanii din Garda Apulum. Citește și: FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea