Autobuzele STP, dezinfectate zilnic pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Și compania Livio Dario a luat măsuri de protecție a călătorilor

Autobuzele STP sunt dezinfectate zilnic pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Și compania Livio Dario a luat măsuri de protecție a călătorilor.

Autobuzele și microbuzele Societății de Transport Public Alba Iulia sunt dezinfectate zilnic, în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

„Fiecare șofer are un recipient pulverizator cu substanță dezinfectantă, iar în pauzele dintre curse, când timpul îi permite, face o igienizare preliminară, dezinfectând mânerele de prindere, uși, barele de susținere etc. Iar o dată pe zi, fiecare mașină ajunge la STP, la noi la garaj, pentru o igienizare completă. Acolo sunt 4 femei de serviciu, care spală pardoseala și geamurile și dau cu dezinfectant”, ne-a declarat ing. Aurel Chira.

INFORMARE COVID-19

Pe de altă parte, conducerea STP Alba Iulia face apel la pensionari să evite pe cât posibil deplasarea cu mijloacele de transport în comun în intervalele orare 7.00 – 9.00 și 12.30 – 17.00, pentru a evita aglomerația din autobuze și microbuze.

La rândul său, conducerea companiei Livio Dario Alba Iulia a dispus măsuri pentru protecția pasagerilor, iar pe lângă dezinfecția zilnică pe care o fac conducătorii auto cu substanțele existente în depozitul firmei, flota de transport călători este dezinfectată în baza unui contract încheiat cu o firmă specializată.

În plus, șoferii au fost dotați cu mănuși, iar în mijloacele de transport au fost afișate regulamentul și măsurile preventive necesare preîntâmpinării răspândirii coronavirsului, ne-a declarat Cornel Gabor, șeful Autogării Livio Dario.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...