Rămâi conectat

Ştirea zilei

Autobuzele STP, dezinfectate zilnic pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Și compania Livio Dario a luat măsuri de protecție a călătorilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autobuzele STP sunt dezinfectate zilnic pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Și compania Livio Dario a luat măsuri de protecție a călătorilor.

Autobuzele și microbuzele Societății de Transport Public Alba Iulia sunt dezinfectate zilnic, în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

„Fiecare șofer are un recipient pulverizator cu substanță dezinfectantă, iar în pauzele dintre curse, când timpul îi permite, face o igienizare preliminară, dezinfectând mânerele de prindere, uși, barele de susținere etc. Iar o dată pe zi, fiecare mașină ajunge la STP, la noi la garaj, pentru o igienizare completă. Acolo sunt 4 femei de serviciu, care spală pardoseala și geamurile și dau cu dezinfectant”, ne-a declarat ing. Aurel Chira.

Pe de altă parte, conducerea STP Alba Iulia face apel la pensionari să evite pe cât posibil deplasarea cu mijloacele de transport în comun în intervalele orare 7.00 – 9.00 și 12.30 – 17.00, pentru a evita aglomerația din autobuze și microbuze.

La rândul său, conducerea companiei Livio Dario Alba Iulia a dispus măsuri pentru protecția pasagerilor, iar pe lângă dezinfecția zilnică pe care o fac conducătorii auto cu substanțele existente în depozitul firmei, flota de transport călători este dezinfectată în baza unui contract încheiat cu o firmă specializată.

În plus, șoferii au fost dotați cu mănuși, iar în mijloacele de transport au fost afișate regulamentul și măsurile preventive necesare preîntâmpinării răspândirii coronavirsului, ne-a declarat Cornel Gabor, șeful Autogării Livio Dario.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea