Augustin Drăguţ: Apelativele nu-mi aparţin

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În urma apariţiei articolului cu titlul „Sorin Bumb minte cu o neruşinare fără limite”, publicat în ziarul d-voastră din data de 15.02.2012, doresc să fac următoarele precizări: apelativele la adresa d-lui Sorin Bumb nu-mi aparţin, acestea fiind exclusiv ale Biroului de Presă al USL- Aiud. Nu doresc să intru în polemica existentă între dl. primar al Aiudului şi dl.Sorin Bumb. Dacă doresc să mă adresez ziarului „Unirea”, pot s-o fac oricând şi în stilul meu. Este adevărat că eu, primarul oraşului Ocna Mureş, am făcut numeroase demersuri şi unele chiar împreună cu primarul Josan, pentru ca la Ocna Mureş să fiinţeze în continuare Spitalul Orăşenesc sau să înfiinţeze o secţie a Spitalului Judeţean Alba, ori a Spitalului Municipal Aiud, dar Ministerul Sănătăţii nu a fost de acord cu acest lucru şi nici Consiliul Judeţean Alba nu a venit în sprijinul nostru. Desigur, avem şi noi nemulţumirile noastre deoarece, totuşi, Ocna Mureş este în judeţul Alba şi consider că locuitorii lui ar fi meritat mai multă întelegere din partea autorităţilor judeţene.

Cu respect,
prof. Augustin DRĂGUŢ,
primarul oraşului Ocna Mureş

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

7 Comentarii

CUGIR C 17 februarie 2012 at 20:09

AURELIENEEEE ! ! ! MA FACI SA CRED CA IESTI O GRESEALA A NATURII (UN FEL DE MUTANT) CA MODUL TAU DE ABORDARE LASA MULT DE DORIT.AI CURAJUL SI SPUNE AL CUI SLUGAU IESTI P.S.D-P.N.L-P.D.L SAU …….

gramatica 17 februarie 2012 at 20:13

Mai CUGIR C nu se scrie „iesti” ci „esti”.Inapoi la clasa a V-a la materia „Gramatica Limbii Romane”.

profesor 17 februarie 2012 at 20:41

Unde sa deschizi spialul ? Spitalul din Ocna Murs l-ai vandut lui Filipjudet. Dupa ce porcarii ai facut in Ocna -Mures este si normal sa nu te mai sprijine judetul . Nu v-a spus prefectura sa nu vindeti spitalul ? si tu ceai facut ? Sa vina alegerile ca te vor bate ocneni cu pietre .

profesor 17 februarie 2012 at 20:44

Acesta va este vocabularul si in ocna – Mures . Tot orasul stie ca dupa ce ies din biroul d-voastra ii barfesti.Va cunoastem caracterul,asta ati facut de ani buni ati injurat .

@ 17 februarie 2012 at 21:09

HOPAAAAAAAAAA!….deci dupa cum stiam deja cu totii domnul Augustin Dragut confirma practic ca domnul primar Josan este un mincinos si pune vorbe in gura oamenilor fara ca acestia sa le zica!!!

ocna muresean 18 februarie 2012 at 0:02

Primarul nostru confirma declaratia numai ca el cum e om slab si las nu recunoaste apelativele, a dat-o la intors un pic. Daca citesti mai atent vezi ca spune acelasi lucru , probabil l-a santajat Dumitrel. Om mai slab ca asta nu am vazut. In schimb daca vreti confirmari din zona Ocna Mures sa stiti ca pe „mincinosul” de Josan cum ii ziceti voi nu am inteles de ce noi l-am cam vota. Domnu’ Dragut mergeti acasa… sunteti slab, slab, slab! Si acum vedem ca si las. Ce ati declarat in ziar ne-ati spus si noua… si-acum?

Badia 18 februarie 2012 at 2:52

Barbi si limbi, nici un fel de coloana……..

Comentariile sunt oprite