Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Au furat o trotinetă electrică, de peste 2.000 de lei și au returnat-o în următoarea zi. Cum au scăpat de judecată câțiva copii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au furat o trotinetă electrică, de peste 2.000 de lei și au returnat-o în următoarea zi. Cum au scăpat de judecată câțiva copii din Blaj

Câțiva copii din Municipiul Blaj au scăpat de judecată, după ce au sustras o trotinetă electrică din curtea unei case, returnând-o la doar o zi distanță.

În fapt, s-a reținut că în dat de 06.06.2023, în intervalul orelor 14:00-17:00, persoane rămase neidentificate au pătruns în curtea imobilului aparținând persoanei vătămate și au sustras o trotinetă electrică marca Freewheel Rider T4 Light-up, în valoare de 2.100 lei.

Persoana vătămată a precizat că în data de 06.06.2023, în jurul orei 17:00 a revenit la adresa de domiciliu împreună cu familia sa și a observat că trotineta electrică marca Freewheel Rider T4 Light-up nu se mai afla în curte, în locul în care acesta a lăsat-o.

Persoana vătămată a mai precizat că a doua zi, în jurul orei 09:00, o martoră, s-a deplasat la imobilul persoanei vătămate și i-a spus că doi copii cu vârsta până în 10 ani au adus trotineta sustrasă în urmă cu o zi.

Martora a precizat că în data de 07.06.2023, în timp ce se afla în locuința de domiciliu a auzit nişte copii discutând despre trotineta sustrasă, astfel că a ieșit din locuință si a observat trotineta electrică rezemat de imobilul persoanei vătămate.

Aceasta a precizat că nu a apucat să vadă persoanele care au lăsat trotineta electrică, însă după vocile lor a apreciat că sunt niște copii cu vârsta până în 10 ani.

În cauză au fost efectuate investigații în zona comiterii infracțiunii, însă nu au fost identificați martori oculari și nici alte mijloace materiale de probă, care să poată conduce la identificarea autorilor.

„Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria #### şi, în consecinţă:

În baza art. 318 alin. 14 şi 15 Cod procedură penală, constatând legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă prin ordonanţa din data de 31.10.2023 din dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, confirmă această soluţie dispusă în cauză, având ca obiect, infracţiunea de furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1, art.229 alin.2 lit.b din Codul penal, săvârşită de autori necunoscuţi în dauna persoanei vătămate. 274 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare vor rămâne în sarcina statului.

Definitivă”, se arată în hotărârea Judecătoriei Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea