Rămâi conectat

Curier Județean

Au fost aprobate tarifele pentru închirierea în anul 2018 a spațiilor aferente instituțiilor din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Local Cugir a dat undă verde tarifelor pentru închirierea spațiilor din incinta instituțiile locale pentru anul 2018 și anume: Casa de Cultură, Cantina Casei de Cultură Cugir, Căminului Cultural Vinerea și Poiana cu Goruni –Vinerea.

Tarifele privind închirierea spațiilor amintite, nu diferă de cele practicate în anul 2017, acestea fiind aprobate în ședința Consiliului Local Cugir, o dată cu stabilirea taxelor și impozitelor locale aferente anului 2018. Astfel, la Casa de Cultură, sala de spectacole se va închiria cu 500 lei/oră (550 lei/oră sezon rece), sala de conferințe – 300 lei/oră (350 lei/oră sezon rece). Pentru alte activități decât cele educative, valoarea închirierii este de 400 lei/oră, respectiv 450 lei/oră sezon rece sau 600 lei/zi (650 lei/zi sezon rece).

Sala mică de conferințe: 100 lei/oro (150 lei/oră – sezon rece), iar pentru alte activități decât cele educative: 200 lei/oră, respectiv 250 lei/oro în sezonul rece. Cantina casei de Cultură: 2000 lei/zi (3000 lei – 2 zile). Căminul Cultural Vinerea: 1500 lei/zi (2000 lei pe 2 zile). Poiana cu goruni – Vinerea: Pentru activități de destindere, în vederea întreținerii spațiului și acoperirii cheltuielilor cu energia electrică, apă și gunoi menajer: tariful/masă 10 lei/zi, iar tariful stână: 100 lei/zi.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea