Rămâi conectat

Curier Județean

Atenționare meteo: COD GALBEN în Alba între 27 decembrie și 29 decembrie – ninsori viscolite în zonele de munte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Meteorologii au emis, marți dimineața, o atenționare cu Cod galben în județul Alba, valabilă în intervalul 27 decembrie, ora 20.00 – 29 decembrie, ora 10.00. Sunt prognozate ninsori viscolite în zonele de munte.

viscol munteÎn intervalul menţionat în toate zonele de munte va ninge, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent şi vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 60…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

Intensificări ale vântului şi precipitaţii în general slabe cantitativ, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, se vor semnala şi în restul teritoriului.

Începând cu data de 29 decembrie vremea va deveni rece, geroasă în timpul nopţilor şi dimineţilor iar vântul va continua să prezinte intensificări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 29 de ani, din Câmpeni, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr de 29 de ani, din Câmpeni, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un tânăr de 29 de ani, din Câmpeni, este suspectat că s-a urcat drogat la volan și este cercetat de către polițiști. Citește și: Notarul din Mureș care a încercat să omoare o femeie din Blaj, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea