Rămâi conectat

Actualitate

Atenţie, şoferi! Lucrări pe Autostrada A1. Lucrări de asfaltare pe sensul Sibiu către Sebeş

Mondoc Adriana

Publicat

în

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este îngreunată pe Autostrada A1 pe sensul Bucureşti – Piteşti, din cauza lucrărilor de înlocuire a glisierei de la kilometrul 12 şi de colectare a nisipului din zona mediană de la kilometrul 102. Traficul va fi restricţionat pe banda a doua. Lucrările se vor desfăşura astăzi până la ora 18.00.

Pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu către Sebeş, au loc lucrări de asfaltare între kilometrii 251 şi 252, urmând să fie restricţionată circulaţia rutieră pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Pe tronsonul Lugoj – Nădlac al Autostrăzii A1 au loc lucrări de asfaltare pe prima bandă la kilometrii 478, 484 şi 480, până la ora 12.00, iar pe sensul opus, la kilometrul 443, tot pe prima bandă, până la ora 18.00.

Recomandăm conducătorii auto să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate, să sporească atenţia şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabilă în mai  multe regiuni ale țării, până joi, 21 martie.  Citește și: Cum va fi VREMEA până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea