Rămâi conectat

Actualitate

Atenţie pe unde mergeţi! Pe jos sau cu maşina, fiţi atenţi dacă toate capacele de canal sunt la locul lor!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Tot mai multe furturi, prin inconştienţa celor care le comit, pun în pericol sănătatea sau chiar viaţa tuturor celor care, de bună credinţă şi preocupaţi de problemele de zi cu zi, nu sunt atenţi la gurile de canal pe care le întâlnesc, pe jos sau cu maşina, în drumurile lor. Pentru că aceste guri de canal pot fi neacoperite, din cauză capacelor care au fost furate pentru a fi duse la fier vechi, şi pot deveni capcane mortale, mai ales în timpul nopţii, pentru pietoni, copii, femei sau persoane în vârstă, ca să nu mai vorbim despre autoturismele care pot să-şi piardă direcţia, să producă accidente de circulaţie sau alte drame.

Un astfel de furt a comis şi M.D., de 21 de ani din comuna Ighiu, care în data de 27 şi 28 ianuarie 2012, împreună cu un minor de 15 ani, din aceeaşi comună, au sustras 11 capace metalice de canalizare şi ramele metalice aferente acestora, de pe raza comunei Ighiu, pe care ulterior le-au valorificat la centre de colectare a fierului vechi de pe raza comunei Ighiu. Ei a fost identificaţi de către poliţiştii din Galda de Jos  abia în data de 10 august 2012, faţă de cei doi suspecţi cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea