Rămâi conectat

Actualitate

Atacantul albaiulian Andrei Zăgrean a semnat cu FCM Tg. Mureş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul albaiulian Andrei Zăgrean (25 ani) a semnat un contract până la finele campionatului cu fosta prim-divizionară FCM Tg. Mureş şi se va prezenta luni, 21 ianuarie la reunirea echipei clasate pe locul secund în seria vestică a Ligii a 2-a.

Fotbalistul a acceptat noua provocare din postura de jucător liber, după ce la finele anului trecut s-a despărţit de Politehnica Timişoara şi înaintea începerii stagiunii s-a antrenat cu ACS Poli Timişoara, fără a ajunge la vreun acord, din acest motiv longilinul vârf stând departe de gazon în prima parte a campionatului. „Este o nouă provocare pentru mine şi sper să contribui la promovarea echipei în Liga 1. De fapt visul meu, după o perioadă mai dificilă este să revin, ca şi jucător pe prima scenă„, a spus Zăgrean, care a mai evoluat în carieră la Minaur Zlatna, Unirea Alba Iulia (cu care a promovat în 2009), Internaţional Curtea de Argeş, Silvania Şimleu Silvaniei, Politehnica Timişoara şi Voinţa Sibiu.

*Din nou la promovare

Litigiul cu fosta vicecampioană a României, Poli Timişoara l-a blocat pe vârful originar din Cetatea Marii Uniri, care a fost nevoit să aştepte mai bine de 6 luni până la limpezirea situaţiei sale. „Pentru mine a fost o perioadă lungă de aşteptare şi nu ştiam ce-mi rezervă viitorul. La Timişoara m-am simţit excelent, apoi am fost împrumutat 6 luni la Sibiu şi am fost nevoit să stau. Acum, cu FCM Tg. Mureş vreau în primul rând să mă pun pe picioare după perioada lungă de inactivitate, incertitudine, şi să ajut în teren la îndeplinirea obiectivului. Este un nou capitol al carierei„, a conchis fotbalistul, ce a înscris 9 goluri pe prima scenă pentru Internaţional Curtea de Argeş, Poli Timişoara şi Voinţa Sibiu, culmea, cluburi dispărute între timp de pe harta fotbalului. În cazul în care FCM Tg. Mureş va promova, jucătorul albaiulian are posibilitatea prelungirii înţelegerii cu încă un sezon. În prima parte a campionatului, sub comanda lui Isăilă s-a regăsit doi foşti coechipieri de la Sibiu, Dâlbea şi Bunea, care însă nu vor continua în retur. La FCM Tg. Mureş a ajuns în schimb mijlocaşul prahovean Florin Istrate, ce a evoluat în tur la Alba Iulia.

*Claudiu Oara se pregăteşte cu Gaz Metan Mediaş

Un alt albaiulian, atacantul Claudiu Oara, devenit liber de contract s-a prezentat de luni la antrenamentele echipei Gaz Metan Mediaş, cu care a efectuat azi vizita medicală. Fotbalistul de bandă dreapta în vârstă de 24 de ani a făcut un tur remarcabil în „Cetate” şi a intrat astfel în atenţia antrenorului Cristian Pustai. „Deocamdată n-am semnat contractul, dar sper să se realizeze mutarea. Visul meu este să ajung în primul eşalon„, a declarat Cl. Oara, ce a înscris de 3 ori în 10 partide în tur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea