Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ASTĂZI| „Topul firmelor 2020”, în județul Alba. Cele mai valoroase afaceri vor fi premiate de Camera de Comerț și Industrie Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ASTĂZI| „Topul firmelor 2020”, în județul Alba. Cele mai valoroase afaceri vor fi premiate de Camera de Comerț și Industrie Alba Iulia

Amânat de pe 28 octombrie, din cauza măsurilor de protecție sanitară impuse de pandemia de COVID-19, „Topul firmelor 2020” se va desfășura joi, 16 decembrie de la ora 15.00, la Pavilionul Mercur al Hotelui Allegria, odată cu relaxarea restricțiilor ca urmare a diminuării numărului cazurilor de îmbolnăvire la nivel național.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Topul județean al firmelor” este organizat de Camera de Cormerț și Industrie Alba, fiind întocmit pe baza unei metodologii. Sunt incluse doar companiile cu profit pozitiv din exploatare, cifră de afaceri de cel puțin 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor şi de minimum 250.000 de lei în cazul celorlalte entități.

Topul este structurat pe 7 domenii de activitate: 1. cercetare – dezvoltare şi High – Tech; 2. industrie; 3. agricultură, silvicultură, pescuit; 4. construcţii; 5. servicii; 6. comerţ; 7. turism.

Clasamentul va fi întocmit separat pe 5 clase de mărime a firmelor: microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii, mari și foarte mari. Indicatorii utilizați pentru clasificarea companiilor sunt: cifra de afaceri netă; profitul din exploatare; rata profitului din exploatare; eficienţa utilizării resurselor umane; eficienţa utilizării capitalului angajat.

Cu această ocazie, va fi premiată excelența în afaceri, urmând să fie înmânate trofee de excelență firmelor clasate pe primul loc al „Topului județean al firmelor” în fiecare din ultimii 5 ani consecutivi, începând din 2016, respectiv distincții de excelență, celor aflate pe prima poziție în ultimii 3 ani, între 2018 – 2020.
„Trofeul Creativității” va fi acordat societăților sau instituțiilor publice cu cele mai multe acte de protecție solicitate sau dobândite din partea Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) în ultimii 3 ani consecutivi încheiați.

Vă amintim că trustul Unirea Pres (ziarul „Unirea”, ziarulunirea.ro și postul de radio Unirea FM) a fost premiat la fiecare ediție a „Topului firmelor” organizată de CCI Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea