Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

ASTĂZI: Primăria Alba Iulia semnează două contracte pentru furnizarea de autobuze și microbuze electrice și stații de încărcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

ASTĂZI: Primăria Alba Iulia semnează două contracte pentru furnizarea de autobuze și microbuze electrice și stații de încărcare

Primăria Alba Iulia semnează astăzi, la ora 13 și ora 14, la sediul instituției, două contracte, pentru furnizarea de autobuze și microbuze electrice, după cum urmează.

Proiectul „Dezvoltarea sistemului de transport public ecologic prin achiziționarea de vehicule nepoluante și stații de încărcare” prevede achiziționarea a 21 de autobuze electrice 12 m și 1 microbuz nepoluant, împreună cu 22 de stații de încărcare lentă – la autobază, respectiv 7 stații de încărcare rapidă – pe traseu, care vor fi în proprietatea Municipiului Alba Iulia și vor deservi transportul public de persoane după cum urmează:

-în municipiul Alba Iulia: 1 microbuz nepoluant, 19 autobuze electrice, 6 stații de încărcare rapidă și 22 de stații de încărcare lentă;
-pe ruta Alba Iulia – Ciugud: 2 autobuze electrice, 1 stație de încărcare rapidă + o stație de încărcare lentă la capăt de linie, în Ciugud.

Perioada de implementare: 30 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare (28.11.2022). Staţii: 29 staţii (7 rapide si 22 lente). Vehicule: 21 autobuze 12 m, 1 microbuz.

Valoarea totală a proiectului este de 76.130.736,95 lei, din care, 63.975.409,20 lei reprezintă cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență), la care se adaugă TVA în valoare de 12.155.327,75 lei, reprezentând cheltuieli asigurate din bugetul de stat.

Valoarea totală a proiectului aferentă vehiculelor nepoluante:
RON, fără TVA: 58.191.236,70
EUR, fară TVA: 11.821.000

2. Proiectul „Dezvoltarea sistemului de transport public ecologic prin achiziționarea de vehicule nepoluante și stații de încărcare în parteneriat cu comuna Ciugud” prevede achiziționarea a 5 microbuze nepoluante, împreună cu 5 stații de încărcare lentă care vor fi în proprietatea Municipiului Alba Iulia și vor deservi transportul public de persoane.

Perioada de implementare: 30 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare (06.03.2023).

Valoarea totală a proiectului, respectiv aferentă vehiculelor nepoluante:

RON, fără TVA: 6.153.375,00
EUR, fără TVA: 1.250.000


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: PSD și Marcel Ciolacu reprezintă calea sigură pentru România!

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD și Marcel Ciolacu reprezintă calea sigură pentru România! România are șansa uriașă ca în următorii 10 ani să devină o economie dezvoltată, în care munca este răsplătită corect și oamenii au siguranța unui trai mai bun. Dar pentru asta avem nevoie de echilibru și stabilitate. Ultimii doi președinți ai României au numit nu mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea