Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ASTĂZI: Petrecere la PUB 13 de Ziua Universală a IEI – spectacol, concursuri şi premii constând în weekend-uri la munte, cursuri de fotografie sau cină romantică

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua-Universala-a-IeiLuni, 24 iunie 2013,  de Ziua Universală a IEI, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba invită toţi tinerii şi pe toţi cei ce se simt tineri la Pub 13 din Alba Iulia, unde începând cu orele 19.00, vor avea loc concursuri, karaoke, dansuri,  şi multe alte surprize.

Cei care doresc să ia parte la eveniment trebuie să ştie că ţinuta este obligatorie: IE sau cămaşa tradiţională românească. Cea mai frumoasă IE va fi premiată cu un weekend pentru două persoane la pensiunea „Vraja Muntelui” din Arieşeni, de către domnul Cristian Paşca, iar cea mai bună voce va fi premiată cu un weekend de două persoane la cabana „Coroana Prigoanei” din Luncile Prigoanei, de către solista de folclor Maria Filimon.

De asemenea, cea mai frumoasă fotografie încărcată pe facebook va fi premiată cu un curs gratuit de artă fotografică, de către Marius Moga iar cel mai bun dansator va fi premiat cu o cină romantică într-un restaurant cu specific rustiq.

Juriul va fi format din soliştii Ansamblului Folcloric al Judeţului Alba- Roxana Reche, Maria Filimon, Floricica Moga, Dorina Nariţa, Cătălin Haşa, Nicolae Tuhuţ alături de ei fiind şi dirijorul Alexandru Pal.

Sunteţi aşteptaţi la PUB 13 pentru a promova împreună IA şi pentru a o transforma în Brandul României pe toate meridianele lumii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea