Astăzi: Miting la Alba Iulia, în faţa Prefecturii, începând cu ora 16

Pe reţelele de socializare, în special facebook, sunt zeci de mesaje de chemare la mitinguri pro SMURD, anti-Băsescu şi anti-Guvern. Printr-un astfel de mesaj, Clubul Liberal Studenţesc din Alba îi cheamă pe albaiulieni la un „protest pro-SMURD şi anti-base-boc şi udrea” la ora 16.00, în faţa Prefecturii Alba. În mesajul postat de CLS pe facebook se arată că:  „Vom ieşi în stradă, să ne apărăm drepturile şi le vom demonstra că şi nouă ne pasă de soarta voastră şi a noastră. Alătură-te şi tu!!!!! Vă aşteptăm în număr cât mai mare !!!! „

Mitingurile pro SMURD, începute acum 4 zile, transformate între timp în mitinguri anti – Băsescu şi anti – Guvern au luat amploare în toată ţara, iar  în judeţul Alba astfel de acţiuni au mai avut loc dumincă, la Alba Iulia şi luni, la Aiud.

ELIT

foto: miting Alba Iulia 15 ianuarie

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

dolfi 17 ianuarie 2012 at 12:47

o sa beau o bere pe balcon in timp ce voi numara penelistii, pesedistii, pedelistii respectiv fostii militeni si securisti ce vor fi majoritari DIN NOU la acest miting de protest! Oamenii cinstiti s-au saturat de voi de TOTI, de aia nu vin in strada la chemarea voastra. Jos Basescu! Jos neocomunistii! Jos lichelele PCR-iste!

Jos guvernu,jos PDL-isti 17 ianuarie 2012 at 13:03

Dolfi in loc sa urli sa se auda pana-n Barabant,tu stai pasiv parca esti frate cu ciocoii imbogatiti ai Albai unde in curtile lor doar pasarile pot intra….Unde-i Basescu sa faca o baie de multime si Udroaica cu posete si pantofii de mii de euroi si ai ce-i pupa-n ….?Jos cu ei si la puscarie,iar averile si banii confiscati !

dolfi 17 ianuarie 2012 at 13:28

nu stau pasiv frate, si nu ies in strada doar asa ca vrea pesedeul sau peneleul fraieri ca sa-si urmareasca ei scopurile meschine. Daca poti tu garanta ca mitingul nu va fi politizat, as participa cu cel putin 200 de oameni…

ANI 17 ianuarie 2012 at 13:14

Sustin demersul organizatorilor voi fi si eu prezenta la miting. JOS BASESCU! JOS GUVERNU ! JOS PDListi ! ALEGERI ANTICIPATE! HOTII LA PUSCARIE ! Locuitori ai judetului haideti la miting , daca sunteti nemultumiti de actuala guvernare.

Nemultumitii 17 ianuarie 2012 at 13:38

Si totusi ramane intrebarea: „Eu cu cine votez?”

alexandru 17 ianuarie 2012 at 13:50

imi aduc aminte de modul sfidator in care hava mircea defrisa parcul custozza , desi orasul nu vroia. de modul sfidator in care biroul de presa al primariei sau al pedelului.. ca e tot una na..raspundea in mod zeflemitor la problemele cetateniilor.imi aduc aminte de sensurile giratorii de 2 miliarde de lei bucata facute cu celebrii blocheti de elis pavaje…program care va continua si anul acesta, de franchini care a mai prins un contract de proiectare in cetate , de la institutul patrimoniului roman, ceva mizilic de 190.000 ron, de excavarile enorme din cetate, excavari pentru care hava a angajat orasul alba la un imprumut astronomic de 15 mil de euro de la unicredit. imi aduc aminte de luarile de pozitie ale specialistiilor in restaurari care criticau lucrarile de cosmetizare pe bani grei din cetate.acum vad o speranta. o licarire. daca nu reusim sa-i dam jos , macar sa-i punem un pic pe ganduri. intre timp primaria alba a lansat licitatia pentru concesiunea serviciului public de salubritate.citind caietul de sarcini aveam impresia ca e scris de angajatii de la salprest. cons jud a bagat si el una scurta licitatie pt cladirea centrului militar, o bagatela de 400.000 de euro , tot in eterna cetate alui nea mircea.ghici ghicitoarea mea, cine va castiga…corint.va salut, va urez un an mai bun si va urez sincer o alta clasa politica.

Corect 17 ianuarie 2012 at 14:03

Salut cu entuziasm comentariul tau, alexandre ! Si daca esti acelasi „alexandru” care, pana nu demult posta „pro PDL”, cu atat mai mult, inseamna ca te-ai desteptat…!Sa auzim de bine !

NIK 17 ianuarie 2012 at 14:27

Si noi gasca nebuna venim cu ciomegele sa va aratam ce sa strigati.

aurel 17 ianuarie 2012 at 14:53

Va asteptam azi la ora 16 la prefectura dar va rugam sa luati Pancarde care sa scrie JOS Antonescu, Jos Ponta si Jos USL ca nu sunt mai buni ca ceilalti deloc

anca 17 ianuarie 2012 at 14:55

Vreau sa vin si eu la miting sa strig jos USL-se poate

cl 17 ianuarie 2012 at 15:10

iar ii aduna spagheti pe astia la miting. si merg fraierii sa strige pentru pensiile militienilor si a securistilor. inca ceva da tot strigati sa nu iutati de reducerea numarului de parlamentari.

Comentariile sunt oprite