Rămâi conectat

Ştirea zilei

ASTĂZI: Începe AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina. PROGRAMUL zilei de vineri

Bogdan Ilea

Publicat

în

ASTĂZI: Începe AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina. PROGRAMUL zilei de vineri

Cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina, Alba Fest 2024, este pe cale să înceapă, astăzi, 31 mai. Cargo, Garda Apulum și ateliere inspiraționale, sunt doar câteva dintre evenimentele care așteaptă să încânte spectatorii.

Vineri este o zi plină pentru iubitorii de muzică rock!

31 mai este prima seară de show și va fi dedicată, în principal, iubitorilor de rock. Legende ale genului – CARGO, OVIDIU ANTON, RIFF și ANTRACT urcă pe scena mare din Piața Cetății și zguduie zidurile, începând cu orele 19.

Pentru prima dată, festivalul de la Alba Iulia va avea parte de o roată panoramică uriașă, un adevărat simbol pentru orice festival important de pe continent. La AlbaFest® 2024 aceasta va fi amplasată pe esplanada din fața Catedralei

Încoronării, singurul spațiu suficient de generos pentru a permite instalarea și, în același timp, una dintre cele mai bune zone de belvedere din Cetate.

Citește și: PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii

Spectacole de reconstituire istorică 

Garda Apulum e gata să-i întâmpine și impresioneze pe cei veniți la AlbaFest®, printr-un spectacol grandios de reconstituire militară antică, vineri, de la 18, în fața Porții a IV-a a Cetății.

La rândul său, Garda Cetății are programate două reprezentații, sâmbătă și duminică, de la 12, pe traseul devenit deja clasic pentru schimbul de gardă, între Poarta a III-a și Poarta a IV-a ale Cetății Alba Carolina.

AlbaFest® este o marcă înregistrată a municipalității din Alba Iulia și unul dintre evenimentele muzicale cele mai importante din Transilvania. Festivalul este organizat, începând din acest an, de Centrul Cultural Palatul Principilor, din subordinea Primăriei Alba Iulia. Esențial este suportul venit de la partenerii tradiționali și sponsorii ediției 2024 a AlbaFest®: Caraiman, Pepsi, Star Transmission și Star Assembly.

PROGRAM ALBA FEST 2024

VINERI, 31 mai 2024

09:00 Caravana cu jocuri – „Ținutul Fericirii – Festival de joacă”
Palatul Principilor Transilvaniei

10.00 Atelier inspirațional și festivitate de premiere a participanților la Proiectul ”SCUT – 2024”
Spațiul Muzeal Principia

18:00 Spectacol de reconstituire militară: Garda Apulum
Poarta a IV-a a Cetății Alba Carolina

19:00 Cargo, Ovidiu Anton, RIFF, Antract
Concerte / Scena Piața Cetății

23:00 Official Afterparty @ Mira Summer
Latura de sud a Cetății Alba Carolina


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea