Asociația Infrastructură Alba Iulia organizează acțiuni de informare privind racordarea locuitorilor la rețeaua de gaz a municipiului

Paul Voicu - Primar 2020

Asociația Infrastructură Alba Iulia organizează acțiuni de informare privind racordarea locuitorilor la rețeaua de gaz a municipiului. În acest sens, a transmis spre publicare următorul comunicat de presă:

„Ca urmare a unor discuții avute astăzi, la sediul Eon Gaz de pe str. OLTENIEI, în legătură cu posibilitatea extinderii de rețele pe străzile unde nu există gaz, vă facem cunoscuți pașii ce trebuie urmați..1.Trebuie completată o cerere tip pe care o găsiți la sediul mai sus amintit.2.Este nevoie de o listă cu acte pe care deasemenea o găsiți la sediul EON la parter unde vă ajută oricare din agenți.3.Este nevoie de pe o stradă de cât mai multe cereri de branșare, în așa fel încât calculul făcut să fie cât mai rentabil..4. In maxim două săptămâni se primește răspunsul. Pentru detalii vă rog să ne contactați pe adresa de email a asociației albainfrastructură@yahoo.com ..În cel mai scurt timp vom organiza, așa cum v-am obișnuit, acțiuni de informare în cartierele cu probleme..Vom începe de săptămâna viitoare cu zona Partoș- Ana Ipătescu , zona AREX -str Emil Racoviță- străzi adiacente și vom anunța din timp programul întâlnirilor cu cetățenii”, a scris consilierul local Mircea Trifu, ăpreședintele asociației.

ELIT

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...