Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Arderea deșeurilor de orice tip și poluarea aerului cu noxe, interzise în municipiul Sebeș

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Arderea deșeurilor de orice tip și poluarea aerului cu noxe, interzise în municipiul Sebeș

Primăria Municipiului Sebeș reamintește tuturor cetățenilor că este interzisă topirea metalelor/nemetalelor, arderea izolaţiilor cablurilor electrice, anvelopelor, maselor plastice şi a oricăror materiale rezultate din dezmembrări auto, precum şi a deşeurilor/resturilor menajere şi vegetale, poluarea aerului cu orice tip de noxe. Toate aceste aspecte sunt prevăzute de Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Sebeș nr. 67/2019, privind aprobarea Regulamentului pentru desfăşurarea activităţilor de curăţenie, întreţinere, păstrarea liniştii şi ordinii publice a Municipiului Sebeş.

Avertizăm că asemenea acțiuni vor fi monitorizate și sancționate de Poliția Locală a Municipiului Sebeș și de organele de protecție a mediului înconjurător.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să ne fiți alături în acțiunile de ecologizare pe care le vom organiza în perioada care va urma.

PRIMARUL MUNICIPIULUI SEBEȘ

DORIN NISTOR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale La Târgul de cArte Alba Transilvana, care are loc pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia participă și caricaturistul brăilean Costel Pătrășcanu. Expoziția sta constă în desene pline de umor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea