Rămâi conectat

Actualitate

ARBOmedia, două noi proiecte social media pentru influencerii din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ARBOmedia își continuă și în acest an dezvoltarea în zona de social media cu două proiecte noi, adresate creatorilor de conținut și influencerilor români. Această evoluție vine în mod natural ca urmare a maturizării proiectului TheAIM (ARBO Influence Marketing), lansat cu succes în urmă cu 4 ani.

Încă de la începutul acestui an, ARBOmedia a devenit partener exclusiv în România al platformei SHOPMYINFLUENCE, un proiect internațional de tip affiliate marketing adresat influencerilor autohtoni, dar și mărcilor din plan local care intenționează să își crească vânzările directe cu sprijinul rețelelor sociale. SHOPMYINFLUENCE aduce beneficii substanțiale atât pentru influencerii implicați cât și pentru brandurile afiliate, susținut de conținutul creatorilor care activează pe platformele de social media (Instagram, Tik Tok, Facebook, YouTube).

“Tot din 2023, ARBOmedia a devenit agenție parteneră a platformei TIK TOK LIVE, experiența din zona rețelelor sociale recomandându-ne pentru servicii de tip Talent Management pentru creatorii de conținut din România. Astfel, ARBOmedia va sprijini utilizatorii activi ai platformei să-și crească nivelul conținutului oferit și, totodată, să-și monetizeze mai eficient activitatea pe platformă”, a declarat Alin Alecu, Directorul General al companiei.

Potrivit afirmațiilor sale, în acest scop, în cadrul companiei a fost creată o echipă nouă, formată pentru moment din cinci noi colegi, dedicată exclusiv proiectului, care va oferi servicii de îndrumare și training pentru creatorii de conținut ai platformei TIK TOK LIVE. Mai mult, compania are în plan extinderea echipei dedicate zonei de social media.

Prin aceste noi proiecte, derulate în parteneriat cu companii puternice la nivel global, ARBOmedia își consolidează poziția pe piata de Influencer Marketing din România și își diversifică oferta de servicii, atât către influenceri, cât și către agențiile și clienții de publicitate.

“Odată cu noile proiecte anunțate, vom continua să ne consolidăm poziția pe piață, lărgindu-ne constant echipa și oferind o gamă vastă de servicii pentru clienți din toate segmentele pieței locale”, a încheiat Alin Alecu.

Despre ARBOmedia

ARBOmedia este o prezență importantă pe piața de media autohtonă de peste 25 de ani. De-a lungul timpului, compania a activat și sub alte nume (IP, Goldbach Media), însă seriozitatea, profesionalismul și angajamentul echipei au constituit elemente definitorii pentru reușită și pentru poziția de lider de piață.

Portofoliul companiei a crescut pe masură ce noi proiecte au fost implementate. Începută în 1997 cu Radio Contact, continuată mai apoi cu Televiziunea Română, activitatea de regie a cunoscut o dezvoltare continuă în tot acest timp. În 2002, ARBOmedia s-a numărat printre pionierii publicității online din România, iar în 2003 a inițiat proiectul de vânzare de publicitate pentru ziarele locale.

În 2009 a fost lansat proiectul ARBOradio de reprezentare pentru radiourile locale și regionale, iar în 2010 proiectul ARBOtv, care a conturat rețeaua de stații TV locale. Lansarea diviziei de Influencer Marketing – The AIM – în 2018 a reprezentat un punct de cotitură în rolul pe care ARBOmedia îl joacă în prezent în piața de publicitate din România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea