APEL UMANITAR: Sebi, un copil de 11 ani din Alba Iulia, bolnav de leucemie, internat la un spital din München, are nevoie de ajutorul nostru!

Paul Voicu - Primar 2020

Sebi, un băiețel de 11 ani din Alba Iulia, care suferă de leucemie și a fost internat la un spital din  München, are nevoie de sprijinul nostru, material cât și moral, pentru a se putea însănătoși. Prieteni ai părinților au creat pagina de Facebook ”Alături de Sebi”, pe care sunt postate diverse picturi, ce pot fi achiziționate contra-cost, iar banii vor fi donați pentru tratamentul copilului.

”Dragii mei… am creat această pagina pentru a veni în ajutorul unul copil minunat – Sebastian Sușman, în vârstă de 11 ani, din Alba Iulia, bolnav de leucemie. Este băiețelul prietenilor noștri Diana si Claudiu. Cei care doriți să veniți în ajutorul lui puteți achiziționa un tablou, virând suma direct într-un cont special deschis pentru Sebi. Tablourile le veți primi de la mine, Csimena Muntean Pop, prin curier sau personal la cei care sunt din Alba Iulia.

ELIT

CONT : SUSMAN SEBASTIAN
BANCA TRANSILVANIA
CONT LEI : RO36 BTRL RONC RT04 1973 1201”, se arată într-una dintre postări.

Sebi a fost, inițial, internat la un spital din Cluj Napoca, iar apoi transferat în Germania, unde familia și prietenii speră că medicii vor identifica bacteria din cauza căreia corpul lui nu mai răspunde la tratamentul cu citostatice.

Mihail David - 2020

”Sebi a ajuns la un spital din Munchen, unde sperăm ca medicii sa îi identifice bacteria din cauza căreia corpul lui nu răspunde la tratamentul cu citostatice și să înceapă tratamentul care îl va face bine. Pentru a-l susține va rog cumpărați tablouri donând banii în contul lui deschis în lei, Șușman Sebastian la banca Transilvania : RO36 BTRL RONC RT04 1973 1201 sau puteți dona pur și simplu bani in acest cont!!! Doamne ajuta! Vă mulțumim!!!”, se arată într-o altă postare.

În prezent, Sebi se află internat la terapie intensivă, iar cei care vor să-i îmbărbăteze familia cu gânduri pozitive le pot scrie pe pagina de Facebook – ”Alături de Sebi”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...