Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR: Sebi, un copil de 11 ani din Alba Iulia, bolnav de leucemie, internat la un spital din München, are nevoie de ajutorul nostru!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sebi, un băiețel de 11 ani din Alba Iulia, care suferă de leucemie și a fost internat la un spital din  München, are nevoie de sprijinul nostru, material cât și moral, pentru a se putea însănătoși. Prieteni ai părinților au creat pagina de Facebook ”Alături de Sebi”, pe care sunt postate diverse picturi, ce pot fi achiziționate contra-cost, iar banii vor fi donați pentru tratamentul copilului.

”Dragii mei… am creat această pagina pentru a veni în ajutorul unul copil minunat – Sebastian Sușman, în vârstă de 11 ani, din Alba Iulia, bolnav de leucemie. Este băiețelul prietenilor noștri Diana si Claudiu. Cei care doriți să veniți în ajutorul lui puteți achiziționa un tablou, virând suma direct într-un cont special deschis pentru Sebi. Tablourile le veți primi de la mine, Csimena Muntean Pop, prin curier sau personal la cei care sunt din Alba Iulia.

CONT : SUSMAN SEBASTIAN
BANCA TRANSILVANIA
CONT LEI : RO36 BTRL RONC RT04 1973 1201”, se arată într-una dintre postări.

Sebi a fost, inițial, internat la un spital din Cluj Napoca, iar apoi transferat în Germania, unde familia și prietenii speră că medicii vor identifica bacteria din cauza căreia corpul lui nu mai răspunde la tratamentul cu citostatice.

”Sebi a ajuns la un spital din Munchen, unde sperăm ca medicii sa îi identifice bacteria din cauza căreia corpul lui nu răspunde la tratamentul cu citostatice și să înceapă tratamentul care îl va face bine. Pentru a-l susține va rog cumpărați tablouri donând banii în contul lui deschis în lei, Șușman Sebastian la banca Transilvania : RO36 BTRL RONC RT04 1973 1201 sau puteți dona pur și simplu bani in acest cont!!! Doamne ajuta! Vă mulțumim!!!”, se arată într-o altă postare.

În prezent, Sebi se află internat la terapie intensivă, iar cei care vor să-i îmbărbăteze familia cu gânduri pozitive le pot scrie pe pagina de Facebook – ”Alături de Sebi”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea