Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR| Peste 40 de familii cu copii din Alba Iulia au nevoie de o masă caldă, în sezonul scumpirilor: Cum îi putem ajuta

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 40 de familii cu copii din Alba Iulia au nevoie de o masă caldă, în sezonul scumpirilor: Cum îi putem ajuta

O femeie din județul Alba dorește să ofere ajutor unui număr de peste 40 de familii din Alba Iulia, cu dificultăți financiare, care nu doresc decât să se bucure de o masă caldă. Scumpirile din această perioadă au pus grav în pericol resursele acestor familii, care trebuie să își hrănească micuții.

„Deoarece persoanele de care mă ocup,se confruntă în această perioadă cu lipsa alimentelor, mi-aș dori să încep o nouă campanie. Din puținul fiecăruia, un copil ar putea mânca. Toate scumpirile din ultima perioada,i-au adus în pragul disperării pe părinți care nu-și permit nici minimul necesar de alimente să-l asigure copiilor.

Cine ar fi dispus să plătească o masă caldă pe zi sau să cumpere alimente?

Vreau să iau legătura cu o firmă de catering pentru meniul zilei și cei care doresc să participe,pot achita contravaloarea meniului.

Am să postez din conversațiile cu o parte din aceste familii. În total sunt 40 de familii în Alba Iulia, pe care le cunosc eu.

Dacă cunoașteți o firma de catering rezonabilă ,calitate/preț,sau dacă vreți să participați la această campanie,va rog să îmi scrieți sau să mă sunați pe 0753467330,” a fost mesajul femeii din Alba, care a făcut apel la oamenii cu suflet mare din mediul noline.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea