Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

APEL UMANITAR pentru un băiat din Alba cu autism, care are nevoie de 12 000 euro pentru autotrasplant de celule stem în străinătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

APEL UMANITAR pentru un băiat din Alba cu autism, care are nevoie de 12 000 euro pentru autotrasplant de celule stem în străinătate

În era digitală în care trăim, rețelele de socializare au devenit nu doar mijloace de comunicare, ci și platforme pentru împărtășirea unor povești personale și apeluri de ajutor.

Un astfel de mesaj emoționant a captat atenția comunității online recent, cu o mamă disperată adresându-se prietenilor virtuali în speranța de a salva viața fiului ei.

Mesajul, postat pe Facebook, strigă după ajutor pentru a aduna fondurile necesare unui autotransplant de celule stem pentru fiul ei, Coman Sebastian Adrian, care suferă de autism.

Citește și: APEL UMANITAR pentru tânărul de 23 de ani, din Alba, accidentat la vânătoare. A trecut prin multiple intervenții medicale

În mesaj, doamna Coman descrie cu sinceritate situația dificilă în care se află familia lor și faptul că au fost acceptați la o clinică din Viena pentru a efectua autotransplantul. Cu toate acestea, bariera financiară este una considerabilă, costul procedurii ridicându-se la 12.000 de euro. Fără acești bani, familia se confruntă cu imposibilitatea de a oferi fiului lor șansa la un tratament care ar putea face o diferență semnificativă în viața sa.

Cine vrea sa ne ajute, donațiile se pot face în contul:RO80BTRLRONCRT0676541401 COMAN DOINA ADRIANA BT PAY 0749614554

Apelul este plin de emoție și vulnerabilitate, subliniind nu doar suferința pe care autismul o aduce în viața lui Sebastian, dar și dragostea părinților care sunt hotărâți să facă tot posibilul pentru binele și sănătatea fiului lor.

La finalul mesajului, doamna Coman oferă informații practice despre modalitățile de donare, inclusiv numărul de cont și informații despre posibilitatea de a face donații în euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea