Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru o adolescentă din Alba: Are nevoie URGENT de sprijin financiar pentru investigații medicale în străinătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

APEL UMANITAR pentru o adolescentă din Alba: Are nevoie URGENT de sprijin financiar pentru investigații medicale în străinătate

Karina este o adolescentă de 14 ani, din Alba Iulia, care are nevoie urgent de sprijin financiar, pentru investigații medicale în străinătate.

Un apel umanitar a fost lansat pe Facebook de un profesor al Karinei, pentru a o ajuta să ajungă cât mai curând în străinătate.

După luni de investigații, atât în țară cât și în străinătate, teste genetice, s-a oscilat între diverse boli precum Hepatita cronică, boala Wilson, acum Hepatita autoimuna tip I cu afectare gravă a ficatului (ciroză).

Testele fibroscom evidențiind un scor F4Metovir valorile analizelor oscilează de la o lună la alta în funcție de virușii contactați, părerea medicilor.

Familia a luat legătura cu o clinică din București pentru a face mai multe investigații pe lângă cele existente, iar în urma analizelor și a investigațiilor imagistice li s-a comunicat că trebuie să ajungă de urgență în străinătate, însă doar costul investigațiilor îi depășește. Doar analizele, biopsiile și investigațiile imagistice ajung la aproximativ 15.000 de euro.

Prin urmare dacă aveți posibilitatea de a ajuta pe doamna Traxler Ionela puteți dona în conturile doamnei!

RO03BTRLRONCRT0011248402 LEI
RO77BTRLEURCRT0011248401 EURO


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea