Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Apă cu țârâita pentru locuitorii din Ighiu și Drâmbar: APA CTTA Alba continuă raționalizarea în județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuitorii din Ighiu și Drâmbar primesc luni, 21 august, apă cu țârâita. APA CTTA Alba continuă raționalizarea în județ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Având în vedere consumul mare de apă din aceste zile, resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate. Astfel, în 21.08.2023, SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia anunță că în localitățile Drâmbar și Ighiu, în anumite zone ale acestora, furnizarea apei potabile se va efectua la presiune scazută, iar în funcție de consum chiar lipsa acesteia.

”Facem apel către populaţie, să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu și în scop menajer!! De asemenea, pot exista depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții din această zonă ca până la refacerea acestui parametru în valorile normale, să folosească apa numai în scop menajer.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanții companiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea