Rămâi conectat

Curier Județean

Apă cu țârâita pentru locuitorii din Ighiu și Drâmbar: APA CTTA Alba continuă raționalizarea în județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii din Ighiu și Drâmbar primesc luni, 21 august, apă cu țârâita. APA CTTA Alba continuă raționalizarea în județ.

Având în vedere consumul mare de apă din aceste zile, resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate. Astfel, în 21.08.2023, SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia anunță că în localitățile Drâmbar și Ighiu, în anumite zone ale acestora, furnizarea apei potabile se va efectua la presiune scazută, iar în funcție de consum chiar lipsa acesteia.

”Facem apel către populaţie, să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu și în scop menajer!! De asemenea, pot exista depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții din această zonă ca până la refacerea acestui parametru în valorile normale, să folosească apa numai în scop menajer.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanții companiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ruinele bisericii bizantine din Alba Iulia, care datează din secolele X- XI, vor fi puse în valoare: Proiectul, la aprobat în Consiliul Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ruinele bisericii bizantine din Alba Iulia, care datează din secolele X- XI, vor fi puse în valoare: Proiectul, la aprobat în Consiliul Județean În Alba Iulia se găsesc ruinele unui monument istoric de o valoare inestimabilă, acestea datând din secolele X- XI, cu influențe bizantine. Situl arheologic, situat în inima cetății Alba Carolina, reprezintă un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea