Anunț de presă – S.C. VALI & CARMEN SPEDITION S.R.L. informează finalizarea proiecului „CONSTRUIRE ATELIER TINICHIGERIE ȘI VOPSITORIE AUTO ȘI CONSTRUIRE ÎMPREJMUIRE”

2 iulie 2019

S.C. VALI & CARMEN SPEDITION S.R.L. informează

finalizarea proiecului „CONSTRUIRE ATELIER TINICHIGERIE ȘI VOPSITORIE AUTO ȘI CONSTRUIRE ÎMPREJMUIRE”

Proiectul „CONSTRUIRE ATELIER TINICHIGERIE ȘI VOPSITORIE AUTO ȘI CONSTRUIRE ÎMPREJMUIRE”, a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  fiind implementat de către S.C. VALI & CARMEN SPEDITION S.R.L. având o valoare totală de 1.371.037,91 lei, din care 887.682,96 lei a reprezentat finanțare nerambursabilă.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management (MDRAPFE), iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce a monitorizat implementarea acestui proiect.

Prin finalizarea acestui proiect S.C. VALI & CARMEN SPEDITION S.R.L. a îmbunătățit procesul de execuție a serviciilor de tinichigerie și vopsitorie auto regăsite în prezent pe piața prin construirea unui atelier auto specializat în acest domeniu și a dotat cu tehnologii moderne care asigură condițiile optime desfășurării activității, iar implementarea cu succes a acestuia și atingerea obiectivului general propus a condus la îmbunătățirea poziției pe piață a societății, fapt care va genera numeroase beneficii acesteia. Față de cele de mai sus putem concluziona că proiectul realizat este în acord cu principiile dezvoltării durabile deoarece: asigură 5 noi locuri de muncă în acord cu necesitățile de dezvoltare ale regiunii Centru; stimulează formarea de parteneriate durabile cu actuali parteneri și viitori parteneri de afaceri în condițiile dezvoltării activității și respectă normele UE în domeniul mediului, datorită achiziționării echipamentelor și utilajelor eficiente din punct de vedere energetic.

 

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...