Rămâi conectat

Economie

Anunț de presă – S.C. VALI & CARMEN SPEDITION S.R.L. informează finalizarea proiecului „CONSTRUIRE ATELIER TINICHIGERIE ȘI VOPSITORIE AUTO ȘI CONSTRUIRE ÎMPREJMUIRE”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

2 iulie 2019

S.C. VALI & CARMEN SPEDITION S.R.L. informează

finalizarea proiecului „CONSTRUIRE ATELIER TINICHIGERIE ȘI VOPSITORIE AUTO ȘI CONSTRUIRE ÎMPREJMUIRE”

Proiectul „CONSTRUIRE ATELIER TINICHIGERIE ȘI VOPSITORIE AUTO ȘI CONSTRUIRE ÎMPREJMUIRE”, a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  fiind implementat de către S.C. VALI & CARMEN SPEDITION S.R.L. având o valoare totală de 1.371.037,91 lei, din care 887.682,96 lei a reprezentat finanțare nerambursabilă.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management (MDRAPFE), iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce a monitorizat implementarea acestui proiect.

Prin finalizarea acestui proiect S.C. VALI & CARMEN SPEDITION S.R.L. a îmbunătățit procesul de execuție a serviciilor de tinichigerie și vopsitorie auto regăsite în prezent pe piața prin construirea unui atelier auto specializat în acest domeniu și a dotat cu tehnologii moderne care asigură condițiile optime desfășurării activității, iar implementarea cu succes a acestuia și atingerea obiectivului general propus a condus la îmbunătățirea poziției pe piață a societății, fapt care va genera numeroase beneficii acesteia. Față de cele de mai sus putem concluziona că proiectul realizat este în acord cu principiile dezvoltării durabile deoarece: asigură 5 noi locuri de muncă în acord cu necesitățile de dezvoltare ale regiunii Centru; stimulează formarea de parteneriate durabile cu actuali parteneri și viitori parteneri de afaceri în condițiile dezvoltării activității și respectă normele UE în domeniul mediului, datorită achiziționării echipamentelor și utilajelor eficiente din punct de vedere energetic.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

IMM PLUS 2024 – schema de ajutor de stat: Sumele alocate pe programe și cum se acordă sprijinul

Unirea Ziarul

Publicat

în

IMM PLUS 2024 – schema de ajutor de stat: Sumele alocate pe programe și cum se acordă sprijinul Schema de ajutor de stat IMM PLUS și a componentelor acesteia: IMM ROMÂNIA PLUS, AGRO PLUS, IMM PROD PLUS. CONSTRUCT PLUS, INNOVATION PLUS și RURAL PLUS, valabilă până la 30 iunie 2024. a fost apbrobată prin OUG […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea