Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

ANUNȚ DE PRESĂ FINALIZARE PROIECT ,,DEZVOLTAREA SOCIETĂȚII S.C. TOP-CAD S.R.L. PRIN ACHIZIȚIONARE DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE”

Andreea Ștefan

Publicat

în

COMUNICAT DE PRESĂ

Data: 28 decembrie 2018

ANUNȚ DE PRESĂ FINALIZARE PROIECT

,,DEZVOLTAREA SOCIETATII S.C. TOP-CAD S.R.L. PRIN ACHIZITIONARE DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE”

Proiectul “DEZVOLTAREA SOCIETATII S.C. TOP-CAD S.R.L. PRIN ACHIZITIONARE DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE” cod MySMIS 112325, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către S.C. TOP-CAD S.R.L. și are o valoare totală de 637.276,82 lei, din care 551.642,60 lei  reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Obiectivul general al proiectului îl reprezinta eficentizarea, modernizarea si asigurarea echipamentelor tehnologice necesare desfasurarii în bune conditii a obiectului de activitate, prin achizitia echipamentelor prezentate, având ca rezultate pe termen lung dezvoltarea economica si crearea de noi locuri de munca, prin introducerea tehnologiilor moderne si utilizarea potentialul endogen al regiunii, iar obiectivele specifice sunt: cresterea cifrei de afaceri cu peste 101 % în termen de 36 luni de la finalizarea proiectului fata de anul 2016, cresterea numarului de angajati cu 3 persoane imediat dupa implementarea proiectului din care 2 din categorii defavorizate, cresterea complexivitatii companiei prin valorificarea tehnologiilor moderne introduse în activitatea societatii.

In urma proiectului au fost atinse urmatoarele obiective cu impact la nivel local si regional:

•Dotarea intreprinderii TOP-CAD SRL cu echipamente performante, cu ajutorul carora va creste competitivitatea, productivitatea si calitatea serviciilor, respectiv 9 echipamente noi si 5 softuri;

•Cresterea numarului de angajati cu 3 persoane din care 2 din categorii defavorizate;

•Diversificarea serviciilor oferite de societate;


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Revoluție în climatizare: Membrane vegetale care înlocuiesc aerul condiționat fără impact negativ asupra mediului

Bera Larisa

Publicat

în

Revoluție în climatizare: Membrane vegetale care înlocuiesc aerul condiționat fără impact negativ asupra mediului A fost descoperită o nouă tehnologie care ar putea înlocui aerul condiționat și anume membrane de origine vegetală care se răcesc în contact cu soarele, fără a avea efecte adverse și protejând mediul. Citește și: Descoperiri remarcabile făcute în studiul plantelor: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea