Rămâi conectat

Ştirea zilei

Anul școlar ar putea fi prelungit. Comitetul Național pentru Situații de Urgență va decide data reluării cursurilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Monica Anisie, Ministrul Educației, a anunțat miercuri seară, după consultările cu Klaus Iohannis despre redeschiderea școlilor, că data revenirii elevilor la cursuri va fi decisă de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

„Decretul privind starea de urgență încetează pe 16 mai, însă așa cum toată lumea știe, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a luat inițial decizia suspendării cursurilor.

Cred că este bine să precizez că tot Comitetul Național pentru Situații de Urgență ne va spune când este timpul să revenim la cursuri, când este momentul când vom fi în siguranță. Trebuie să ne gândim cu toții la sănătatea elevilor, studenților, cadrelor didactice”, a zis Monica Anisie.

Ministrul Educatiei a precizat că data reluării cursurilor va fi anunțată curând: „Acestă decizie o să o comunicăm în curând, o să am o discuție și cu ministrul Sănătății”.

Monica Anisie a mai declarat că legat de prelungirea anului școlar „există un scenariu în care am putea prelungi cu o săptămână”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea