Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Călin Moldovan, Metalurgistul Cugir: „Nu va fi un galop de sănătate pentru „U” Cluj! Formaţiile din Alba pot să-i pună probleme la promovare!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Călin Moldovan, antrenorul principal al Metalurgistului Cugir, echipa de sub Drăgana clasată mereu pe podium în ultimele 4 ediţii ale Ligii a 3-a a fost invitat astăzi într-o emisiune la Radio Unirea FM, „principalul” cugirenilor vorbind despre repartizarea formaţiei de sub Drăgana în Seria a 5-a a Ligii a 3-a. „În privinţa promovării, nu va fi un galop de sănătate pentru „U” Cluj. Formaţiile din Alba pot să-i pună probleme la promovare„, a anunţat Călin Moldovan.

În ediţia precedentă, Metalurgistul Cugir a încheiat pe locul secund în Seria a 5-a, fiind cea mai bine plasată dintre conjudeţene.

Vara trecută am trecut prin momente dificile, s-a pus problema desfinţării. Din pricina incertitudinii am pierdut aproape toţi jucătorii„, a povestit Călin Moldovan.

Acum, comparativ cu 2016 avem avantajul unei omogenităţi. Trebuie să fim mai puternici„, a explicat „principalul” Cugirului.

*Sunt mulţumit de campania de transferuri, dar ne mai trebuie 2-3 jucători. Am mai avea nevoie de fotbalişti în atac. Vrem, ca în fiecare an, să fim protagoniştii luptei la vârf„, a precizat antrenorul Cugirului.

*”Cugirul este pregătit pentru Liga a 2-a”

Noi trebuie să fim mândri că avem 4 reprezentante în Liga a 3-a. Va fi o stagiune interesantă, cu multe orgolii. Noi vrem să batem în orice joc, şi cu Unirea Alba Iulia şi  cu Comuna Recea”, a explicat Călin Moldovan

„U” Cluj va avea o viaţă grea, îi va fi foarte greu. O formaţie din Alba îi va pune probleme, nu va fi un galop de sănătate. Din câte ştiu, Unirea Jucu şi FC Zalău există doar în acte, e o nouă de neseriozitate, doar vor încurca. E o bătaie de joc la adresa celorlalte competitoare”

În ceea ce priveşte infrastructura, terenul de joc, de antrenament, organizarea, grupele de copii, Metalurgistul Cugir este la nivelul echipelor de Liga a 2-a. Dacă ar fi să promovăm, cu siguranţă se vor găsi şi resurse financiare„, a mai explicat Moldovan

*Itu este inima echipei

*Itu este inima echipei, un băiat deosebit. Împreună cu domnul preşedinte Ciprian Pahone, Lucian este unul dintre pilonii Metalurgistului”, l-a caracterizat Călin Moldovan pe secundul său, Lucian Itu. Călin Moldovan a mai menţionat că speră să aducă o nouă echipă de Liga 1 sub Drăgana, în Cupa României.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea