Rămâi conectat

Politică Administrație

Antena 3 ar trebui să găzduiască joi a treia dezbatere Ponta-Iohannis. Vor veni candidații?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

iohannis-pontaPostul de televiziune Antena 3 ar trebui să găzduiască joi, de la ora 20.00, o nouă dezbatere electorală între Victor Ponta și Klaus Iohannis.

Potrivit programului anunțat de Victor Ponta, cei doi candidați ar fi trebuit să se întâlnească: luni la România TV, marți la Realitatea TV, miercuri la B1 TV, ultimele două invitații fiind onorate de Klaus Iohannis. Astăzi, 13 noiembrie ar avea loc ultima dezbatere, programată la Antena 3.

Până la această oră (8.30), echipa de campanie a ACL nu a dat un răspuns oficial cu privire la prezența sau absența de la dezbatere.

În schimb, directorul și moderatorul Antena 3, Mihai Gâdea a precizat că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, nu va da curs invitației.

”Domnul Iohannis fuge de această confruntare. În schimb, la emisiune va veni premierul Italiei”, a precizat Mihai Gâdea, citat de psnews.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Bombă la Câmpeni: S-a retras Călin Andreș, vine Călin Bodea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bombă la Câmpeni: S-a retras Călin Andreș, vine Călin Bodea Fostul primar al orașului Câmpeni, Călin Andreș, care ar fi trebuit să fie candidatul PSD la Primăria Câmpeni, s-a retras. El nu va mai candida din cauza unor motive persoanele. Contactat telefonic de Ziarul Unirea, Călin Andreș a confirmat faptul că s-a retras din motive […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea