Rămâi conectat

Actualitate

ANM, prognoza meteo. Săptămâna viitoare vine cu o răcire accentuată și cu ploi abundente. Vremea pe o lună, 24 septembrie – 22 octombrie 2018

Mondoc Adriana

Publicat

în

Meteorologii au publicat prognoza pe o lună, perioada 24 septembrie – 22 octombrie 2018. Săptămâna care urmează vine cu o răcire accentuată și cu ploi abundente. 

Vremea pe o lună 24 septembrie – 22 octombrie

Ploi abundente și temperaturi sub ceea ce e normal pentru această perioadă. Este anunțul meteorologilor cu privire la săptămâna viitoare:

”Valorile termice medii ale perioadei, cel mai probabil, se vor situa sub normele climatologice în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații este posibil să fie excedentare în regiunile sudice și apropiate de normele climatologice în restul teritoriului.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 1 – 8 octombrie 2018

Aerul rece va părăsi spațiul României în prima săptămână a lunii octombrie, dar își va pune amprenta asupra precipitațiilor și temperaturilor ce vor urma:

”Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi, posibil, ușor sub aceste medii. Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea nordică a teritoriului și va fi, posibil, ușor excedentar local la munte și în sud-vest.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 8 – 15 octombrie 2018

Din a doua săptămână a lunii octombrie, vremea va intra în normele perioadei:

”Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în cea mai mare parte a țării.  Cantitățile de precipitații vor fi, posibil, apropiate de normalul săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu o tendință ușor excedentară pe arii restrânse în estul teritoriului.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 15 – 22 octombrie 2018

Vremea bună continuă și-n a treia săptămână a lunii octombrie, când vor fi temperaturi și precipitații tipice perioadei:

”Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul normelor climatologice în cea mai mare parte a țării.”

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legal, minorii nu mai au liber la tatuaje și piercinguri

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legal, minorii nu mai au liber la tatuaje și piercinguri Prin ordinul nr. 1.648 privind aprobarea Normelor de igienă pentru saloanele de înfrumusețare și saloanele de tatuaj, piercing și implantare dermală sunt introduce schimbări radicale în modul de operare a saloanelor de înfrumusețare și de tatuaj. La art. 15 sunt prevăzute următoarele reguli: este interzisă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea