Rămâi conectat

Actualitate

ANM, prognoza meteo. Săptămâna viitoare vine cu o răcire accentuată și cu ploi abundente. Vremea pe o lună, 24 septembrie – 22 octombrie 2018

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meteorologii au publicat prognoza pe o lună, perioada 24 septembrie – 22 octombrie 2018. Săptămâna care urmează vine cu o răcire accentuată și cu ploi abundente. 

Vremea pe o lună 24 septembrie – 22 octombrie

Ploi abundente și temperaturi sub ceea ce e normal pentru această perioadă. Este anunțul meteorologilor cu privire la săptămâna viitoare:

”Valorile termice medii ale perioadei, cel mai probabil, se vor situa sub normele climatologice în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații este posibil să fie excedentare în regiunile sudice și apropiate de normele climatologice în restul teritoriului.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 1 – 8 octombrie 2018

Aerul rece va părăsi spațiul României în prima săptămână a lunii octombrie, dar își va pune amprenta asupra precipitațiilor și temperaturilor ce vor urma:

”Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi, posibil, ușor sub aceste medii. Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea nordică a teritoriului și va fi, posibil, ușor excedentar local la munte și în sud-vest.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 8 – 15 octombrie 2018

Din a doua săptămână a lunii octombrie, vremea va intra în normele perioadei:

”Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în cea mai mare parte a țării.  Cantitățile de precipitații vor fi, posibil, apropiate de normalul săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu o tendință ușor excedentară pe arii restrânse în estul teritoriului.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 15 – 22 octombrie 2018

Vremea bună continuă și-n a treia săptămână a lunii octombrie, când vor fi temperaturi și precipitații tipice perioadei:

”Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul normelor climatologice în cea mai mare parte a țării.”

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea