Rămâi conectat

Ştirea zilei

Angelica Mocan: Vremea faptelor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Este evident că evoluţiile din ultimii ani din societatea românească au determinat o altă percepţie a fenomenului politic în conştiinţa publicului, mult mai profundă.
Electoratul este mult mai avizat faţă de alegerile precedente şi mult mai hotărât să-şi apere prin vot interesele legitime, lucru dovedit din plin de votul de la referendumul din iulie 2012 .
9 decembrie este ziua în care electoratul va judeca faptele omului politic!
Candidaţii nu se mai pot prezenta atât de uşor cu discursuri meşteşugite prin care să-şi mascheze biografiile şi să-şi ascundă adevăratele intenţii şi nu mai pot veni cu programe electorale care contrazic faptele lor de-o viaţă.
Este vremea faptelor, este vremea politicienilor care au demonstrat că pot face ceva în calitate de reprezentanţi ai judeţului Alba în structurile centrale de conducere.
În mod incontestabil, la nivelul judeţului nostru, Teodor Atanasiu este candidatul pentru alegerile din decembrie cu cel mai bine conturat profil politic la nivel naţional.
A realizat cele mai importante performanţe: a îndeplinit funcţia de Ministru al Apărării Naţionale în anii 2005-2006, după care, până în 2008, a fost preşedintele AVAS, cu rezultate excelente în ambele poziţii, într-o perioadă în care PNL a guvernat, asigurând creştere economică şi prosperitate pentru cetăţeni.
Este adevărat faptul că evoluţiile economice interne sunt influenţate de conjunctura internaţională, însă competenţa guvernanţilor noştri este de o importanţă fundamentală.
Astfel, dacă guvernarea PNL reuşea cea mai mare creştere economică din Europa, după 2008, guvernul PDL, condus de Emil Boc „reuşea” cea mai severă recesiune economică, comparativ cu celelalte ţări europene.
PNL a dovedit că se poate, cu o echipă din care a făcut parte Teodor Atanasiu. Acesta s-a afirmat ca politician activ, dinamic şi hotărât. Este candidatul care poate susţine proiecte viabile pentru dezvoltarea economică a judeţului nostru.
Teodor Atanasiu este candidatul care poate, în calitate de senator, să reprezinte judeţul Alba în Parlamentul României cu fruntea sus.
Candidaţii PDL sau ARD sunt de regulă personaje cuminţi şi discrete, fără performanţe notabile la nivel naţional, care manifestă o totală obedienţă faţă de „centru”. Sarcina principală a unor astfel de politicieni, odată ajunşi în Parlament, este să fie atenţi la liderul de grup sau mai exact la cum indică acesta votul cu mâna (sus-jos) fără vreo contribuţie sau iniţiativă personală.
Judeţul Alba nu are nevoie de politicieni care să constituie masa de manevră, gata să răspundă soldăţeşte la orice ordin politic, oricât de stupid sau de păgubos ar fi.
Votaţi oameni puternici, oameni ai faptelor, oameni dedicaţi intereselor judeţului Alba!
Schimbă Alba în Bine!
Votezi pentru tine!
Votează Teodor Atanasiu senator!
Angelica MOCAN – purtător de cuvânt PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea