Rămâi conectat

Actualitate

ANGAJĂRI: Post vacant la Salvamont Alba – Condiții de înscriere. Calendarul și bibliografia examenului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Județean Alba organizează în data de 24 iunie a.c., ora 10.00, concurs pentru ocuparea postului vacant de salvator montan gradul I la Serviciul Public Judetean Salvamont Alba.

Concursul se va organiza cu respectarea prevederilor Hotărârii Guvernului nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, la sediul Consiliului Județean Alba şi va consta în redactarea unei lucrări scrise şi interviu, după următorul calendar:

– lucrarea scrisă va avea loc în data de 24 iunie 2014, ora 10,00 la sediul Consiliului Judeţean Alba.
– interviul se va susţine în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise

Participanţii la concurs trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

– candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice;
– studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat sau echivalenta;
– atestat salvator montan;
– vechime minimă in munca de 3 ani.
– carnet de conducere categoria B.

Dosarul pentru înscriere la concurs se depune până în data de 23 mai 2014 orele 16,00 la Biroul resurse umane din cadrul Consiliului Județean Alba și trebuie să conțină, în mod obligatoriu, următoarele documente:

1. Cererea de inscriere la concurs;
2. Copia actului de identitate;
3. Copia permisului de conducere;
4. Copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări;
5. Copie dupa Atestatul de salvator montan;
6.Copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverință care să ateste vechimea în muncă și după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării postului;
7. Cazierul judiciar;
8. Adeverință care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate;
9. Curriculum vitae.

Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă însoțite de documentele originale sau copii legalizate, pentru a fi certificate pentru conformitatea cu originalul de către secretarul comisiei de concurs.

Bibliografie şi tematică:

1. Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările si completările ulterioare;

– Autorităţile administraţiei publice locale – Consiliul judeţean:  Constituirea şi componenţa consiliului judeţean;  Atribuţiile consiliului judeţean; Funcţionarea consiliului judeţean; Preşedintele şi vicepreşedinţii consiliului judeţean;

2. Legea nr.477/2004 privind Codul de conduita a personalului contractual din autoritatile si institutiile publice – Toată legea

3. Legea nr.402/2006 privind prevenirea accidentelor şi organizarea activităţii de salvare din mediul subteran speologic – Toata legea

4. Hotărârea Guvernului României nr.77/23 ianuarie 2003 privind instituirea unor măsuri pentru prevenirea accidentelor montane şi organizarea activităţii de salvare în munţi -Toată hotararea.

Relaţii suplimentare se obţin la telefon 0258-813380, interior 7010 pe site-ul Consiliului Județean Alba – www.cjalba.ro sau la sediul acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, de Ziua Națională: „2024 va fi un an hotărâtor pentru cum va arăta România viitorului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, de Ziua Națională: „2024 va fi un an hotărâtor pentru cum va arăta România viitorului”

Președintele Klaus Iohannis a susținut, vineri, un discurs de Ziua Națională, la recepția oferită la Palatul Cotroceni.

Președintele Iohannis a subliniat, în discursul rostit, că 2024 va fi un an hotărâtor pentru cum va arăta România viitorului, deoarece vom avea alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Iohannis a precizat că rezultatele acestui vertabil maraton electoral vor stabili cursul spre care națiunea noastră se va îndrepta în următorii ani.

Citește și: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia

„Va fi un temeinic exercițiu al maturității noastre democratice să participăm la toate rundele de alegeri”, a spus președintele.

„Votul e singurul instrument democratic prin care decidem viitorul țării noastre. De aceea, este responsabilitatea noastră să protejăm viitorul națiunii și, totodată, să rămânem vigilenți în fața curentelor extremiste care, dacă nu suntem suficient de atenți, pot deveni amenințări reale la adresa principiilor de bază ale societății noastre și a sistemului nostru de valori”, a atenționat șeful statului.

Citește și: VIDEO| Mugur Mihăiescu, de 1 Decembrie, în orașul Marii Uniri: ”Unde ai putea merge altundeva, decât la Alba Iulia?”

Klaus Iohannis a evidențiat importanța strategică, în actualul context, a apartenenței României la Uniunea Europeană și la NATO.

„România e o țară sigură și cetățenii săi nu au motive să se teamă”, a susținut președintele.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare