Rămâi conectat

Actualitate

Angajări MASIVE la ANAF 2022: 1.400 de posturi vor fi scoase la concurs. Ce salariu are un inspector

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Angajări MASIVE la ANAF 2022: 1.400 de posturi vor fi scoase la concurs. Ce salariu are un inspector

Agenția Națională de Administrare Fiscală va scoate la concurs peste 1.400 de posturi, anul viitor, a dezvăluit Lucian Heiuș, noul președinte ANAF. În cadrul unei conferințe de presă, oficialul a spus și la ce sume se pot aștepta românii care optează pentru un astfel de loc de muncă.

În prima partea a anului 2023, ANAF va scoate la concurs 1.490 de posturi vacante. Locurile de muncă vor viza mai multe zone și funcții, ce vor fi anunțate ulterior de către Lucian Heiuș.

„Avem acum vacante 1.490 de posturi de execuţie şi aş vrea ca la anul, începând chiar din primul trimestru, să le scoatem la concurs pe toate sau cât mai multe dintre acestea. Pentru a funcţiona eficient, ANAF are nevoie de o schemă de personal completă, mai ales că avem unele zone unde deficitele de oameni sunt destul de serioase şi afectează activitatea. Ocuparea posturilor vacante din teritoriu este un punct important al acestor planuri”, a afirmat Lucian Heiuş, conform Profit.ro.

Ce salariu are un inspector ANAF. Suma fabuloasă pe care o poate primi un director al instituției

În urmă cu ceva vreme, Lucian Heiuș a dezvăluit ce sume primesc angajații de la ANAF. Așadar, conform declarațiilor oficialului, un inspector primește 6.200 de lei net, iar un asistent, 3.600 de lei. Cei mai bine plătiți par să fie directorii, care încasează lunar 9.600 de lei.

„Ştiţi care-i salariul net maxim pe care poate să-l ia în ANAF un inspector astăzi? 6.200 de lei. Atât primesc toţi cei care ajung consilier superior la ultima treaptă. Şi aceşti oameni stabilesc decizii de impunere poate de milioane de euro, luptându-se cu avocaţi foarte bine plătiţi. Un asistent are 3.600 de lei net, iar un director ANAF are vreo 9.600 de lei net”, a spus Lucian Heiuş, în cadrul unei conferințe de presă.

Sursa: cancan.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea