Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Angajări MASIVE din sursă externă în Jandarmerie 2021: 700 de posturi, scoase la concurs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmeria Română anunță că angajează nu mai puțin de 700 de oameni în următoarea perioadă. Angajările se fac din „sursă externă” astfel încât nu este nevoie de vreo specializare deosebita.

„Te-ai gândit vreodată că poți să lucrezi în Jandarmeria Română, chiar daca ai absolvit o specializare economica sau un profil umanist? Cum poți obține unul dintre cele 700 de locuri de munca scoase la concurs din sursa externa? Primul pas este să-ți fixezi pentru mâine, 22 septembrie, un reminder care să-ți aducă aminte că încep înscrierile on-line la unitățile de jandarmi din țoață tara care scot posturi la concurs.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În scopul reducerii deficitului de personal, Jandarmeria Romana scoate la concurs 521 de posturi de subofițeri, 49 de posturi de ofițeri și 130 de posturi de personal contractual.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de jandarmi care vor scoate posturi la concurs, în perioada 22 septembrie – 01 octombrie 2021

Fiecare inspectorat de jandarmi județean vă afișă pe paginile de internet proprii posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar și calendarul tuturor etapelor premergătoare concursurilor.

Astfel, cine dorește să ocupe unul dintre cele 700 de posturi scoase la concurs prin încadrare directa din sursa externa vă accesa pagina de internet a inspectoratului de jandarmi județean pe care și-l alege și vă proceda la completarea cererilor puse la dispoziție, pe care le vă transmite pe o adresa de e-mail indicata.

CITEȘTE ȘI: Angajări din sursă externă în POLIȚIE 2021. MAI caută peste 400 de ajutori şef de post. Calendarul examenului

Informații complete cu privire la posturile existente se regăsesc, începând de mâine, pe site-urile inspectoratelor de jandarmi județene”, a anunțat marți Jandarmeria pe pagina oficiala de Facebook.

Anunțul Jandarmeriei a stârnit imediat comentarii ironice. „După cât timp avem voie să gazam oameni fară motiv?”, a întrebat un tânăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea