Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Andrei, un tânăr din Alba, va urca vineri pe scena „Românii au Talent”: Cu ce îi va încânta pe jurați și telespectatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei, un tânăr din Alba, va urca vineri pe scena „Românii au Talent”: Cu ce îi va încânta pe jurați și telespectatori

Vineri 03 martie 2023, Andrei va participa la emisiunea ROMANII AU TALENT difuzată pe PRO TV cu începere de la 20:30, unde va cânta un colaj muzical cu acordeoul și muzicuța.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Andrei Șerban s-a născut în dată de 17 februarie 2005 în Alba Iulia. Prima apariție pe scenă a fost în cadrul concursului Mini Mega Star, când avea 6 ani și încă era la grădiniță, nu a luat nici un premiu, dar a impresionat publicul prin prestația lui.

De la 6 ani la 7 ani a urmat cursuri de pian muzică clasică cu doamna profesor Rita Vrânceanu. Apoi a urmat timp de 3 ani cursuri de canto muzică ușoară la Centrul de Cultură Augustin Bena din Alba Iulia cu d-na profesor Marinela Popa.

În paralel a urmat cursuri de actorie la Palatul Copiilor din Alba Iulia, sub îndrumarea doamnei profesor Teodora Mălin. De la 10 ani a luat lecții private de pian și canto cu doamna profesor Laura Orian de la Liceul de Muzică și Arte Plastice Regina Maria Alba Iulia. Lumea l-a văzut prima dată la televizor în cadrul emisiunii Vocea României Junior de pe Protv, când a cântat la pian și voce la vârstă de 12 ani.

YouTube video

La 13 ani a participat că invitat special la festivalul Sărbătoarea Mierii din Blaj, unde a cântat 10 piese muzicale împreună cu band-ul “Before 7”, dintre care o piesă compoziție proprie “Tu, doar tu”. Prima melodie a fost scrisă de Andrei, la vârstă de 11 ani din dragoste pentru o colegă. Piesă a fost finalizată în 2018 și s-a numit “Tu, doar tu”.

YouTube video

În vederea pregătirii pentru admiterea la liceul de muzică din orașul natal, Andrei a urmat timp de 2 ani, lecții private de pian muzică blues și jazz de la profesorul Ovidiu Parjol, în paralel studiind teoria muzicii cu domnul profesor Iosif Fit.

A reușit să între la Liceul de Muzică și Arte Plastice Regina Maria din Alba Iulia, al treilea candidat pe liste și ocupând singurul loc disponibil la secția de Canto Jazz – muzică ușoară, la doamna profesoar Cristina Stroia.

La vârstă de 16 ani a participat la casting-ul organizat de Protv în orașul Cluj Napoca pentru emisiunea în premieră națională numită SuperStar România, unde a fost selectat pentru etapă următoare.

Emisiunea s-a adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 16-30 de ani și a fost pe formatul American Idol, Andrei fiind selectat din peste 5000 de tineri înscriși în concurs.

În cadrul emisiunii SuperStar România la Protv, el a cântat la acordeon și voce melodia celebrului regretat GICĂ PETRESCU – “UITE AȘA AȘ VREA SĂ MOR” și Andrei Șerban a obținut 4 de DA din partea juraților, urmând să concureze în etapă a două.

Din ianuarie 2023 Andrei a început cursuri de producție muzicală, teatru și film la liceul Rochester Independent College din Londra.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea