Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Andrei Cirlea – Bobocul judocan, pus pe caterincă. Pe cine vrea să „caftească” după Balul Bobocilor?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Cirlea participă la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia pentru că binedispune lumea prin glumele sale pline de ironie. Mereu este pus pe caterincă, dar încearcă să nu exagereze cu profesorii, de la care şi-a „luat-o” în câteva rânduri. Andrei crede că glumele sale spontane şi domnişoara cu care face echipă îl vor ajuta să câştige.

Tot în glumă, Andrei ne-a spus că îl „cafteşte” pe viitorul Mister Boboc la petrecerea organizată în Club Stage, tânărul fiind practicant de judo şi deţinător de centură galbenă. Când nu merge la antrenamente la judo, care sunt organizate într-o sală a Colegiului Naţional „HCC”, tânărul iese cu BMX-ul pentru că sporturile extreme îi sunt pe plac. Acesta spune că în Alba Iulia ar fi bun un Skatepark, dar este pesimist în realizarea acelei construcţii, la fel ca şi în posibilitatea redeschiderii Bazinului Olimpic. Are 1,70 înălţime şi 54 de kilograme.

Dacă îţi place Andrei Cirlea apasă butonul „Like” de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Popularitate Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=515]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare din Postul Paștelui: Care este semnificația fiecarei zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare din Postul Paștelui: Care este semnificația fiecarei zile Săptămâna Patimilor, sau Săptămâna Mare, așa cum este cunoscută în popor, este perioada de la Duminica Floriilor până în Sâmbăta Mare, inclusiv. Potrivit rânduielilor canonice, în această săptămână se ajunează până seara, iar slujbele specifice acestei săptămâni sunt Deniile. Citește și: Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea