Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Andrei, băiatul din Alba Iulia care a concurat la ”Românii au talent” a trecut în etapa următoare cu 4 de ”Da”!

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei, băiatul din Alba Iulia care a concurat la ”Românii au talent” a trecut în etapa următoare cu 4 de ”Da”!

Andrei Șerban, tânărul din Alba Iulia care a urcat în această seară pe scena concursului ”Românii au talent”, a cucerit inimile juraților și a trecut în etapa următoare cu 4 de ”Da!”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”S-a simțit în interpretarea sa că s-a bucurat să fie aici și să ne cânte”, a spus Andra, cântăreața care face parte din juriul ”Românii au talent”.

Andi Moisescu, realizatorul emisiunii Apropo TV a apreciat ideea îndrăzneață de a cânta blues la acordeon, idee pe care Andrei a pus- o în practică în numărul său. ”Mi se pare foarte tare să cânți așa ceva pe asemenea instrument, pentru că asta a dat un sentiment cu totul special momentului.”

”Încerc să îmi imaginez procesul prin care ai trecut. Ai văzut un acordeon stricat sub scara vecinilor, l-ai luat și ai început să cânți la el. Mi se pare fenomenal. De asemenea, ești foarte expresiv.”, a spus Dragoș Bucur.

Andrei Șerban s-a născut în dată de 17 februarie 2005 în Alba Iulia. Prima apariție pe scenă a fost în cadrul concursului Mini Mega Star, când avea 6 ani și încă era la grădiniță, nu a luat nici un premiu, dar a impresionat publicul prin prestația lui.

Din ianuarie 2023 Andrei a început cursuri de producție muzicală, teatru și film la liceul Rochester Independent College din Londra.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea