Rămâi conectat

Actualitate

ANAF dă jos milităria din pod! 150.000 de controale pe întreg teritoriul țării, până la finalul acestui an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul președinte ANAF, Mirela Călugăreanu, a declarat că  începe o campanie de controale pe întreg teritoriul țării, acestea vizând evaziunea fiscală și munca nedeclarată, denumită și „la negru”. Anunțate  încă de săptămâna trecută de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, controalele inspectorilor ANAF vor fi în număr de aproximativ 150.000.

Numărul de controale este extrem de mare, iar efectivele de angajaţi ANAF care vor fi implicaţi în aceste verificări, ce vor fi derulate şi în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă, vor fi semnificative.

Campania de controale ANAF a început deja, verificările fiind de scurtă durată, 1-3 zile, cu un puternic accent pe prevenţie. „Va fi Fiscul în stradă. Începem acţiunile de combatere, iar aceste verificări vizează un număr semnificativ de contribuabili. Vom controla şi evaziunea, dar şi munca nedeclarată, împreună cu cei de la ITM. Vom merge pe verificări punctuale, de 1-3 zile, nu de durată. Facem analiză de risc, verificări inopinate şi prevenţie, în vederea corectării declaraţiilor. În 1-3 zile vedem ce a greşit şi poate veni să îşi corecteze declaraţia şi să plătească. Vom face 150.000 de verificări până la finalul anului”, a declarat preşedintele ANAF, Mirela Călugăreanu.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea