Amețit de aburii alcoolului, și-a bătut doi consăteni într-un bar: Tânăr din Doștat reținut de polițiști pentru lovire și tulburarea liniștii publice

Un tânăr din comuna Doștat a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta i-ar fi agresat pe alți doi tineri din comună, în timp ce se aflau în incinta unui local public.

La data de 21 ianuarie 2020, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 25 de ani, din comuna Doștat. Se pare că în seara zilei de 18 ianuarie 2020, în timp ce se afla într-un bar din comună, pe fondul consumului de alcool și în urma unui conflict spontan cu alți doi tineri de 24 și 25 de ani, din Doștat, i-ar fi agresat cu pumnii, provocându-le leziuni corporale ușoare.

Tânărul s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cursul zilei de azi, 22 ianuarie 2020, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...