Amenzi în valoare de 7.430 de lei, date de polițiștii din Blaj: 164 de autovehicule verificate și 192 de persoane legitimate

La data de 11 iunie 2020, poliţiştii din Blaj, împreună cu polițiștii din cadrul Secțiilor de politie Rurală Blaj şi Jidvei au organizat o acţiune care a avut ca scop prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională, creșterea climatului de siguranță publică și reducerea riscului rutier.

Polițiștii din Blaj au organizat o acțiune pe raza municipiului și a localităților arondate care a avut ca scop creșterea climatului de siguranță publică.

ELIT

Astfel, au fost verificate 164 de autovehicule, 5 societăți comerciale, au fost legitimate 192 de persoane și au fost constatate și sancționate 65 de abateri contravenționale, cu amenzi în valoare de 7.430 de lei.

Din totalul de sancţiuni aplicate, 46 au fost pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, 12 la Legea 171 din 2010 privind contravențiile silvice și 7 la Legea 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială.

Iulian URSALEȘ

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...